Päätin jossakin vaiheessa, että yritän olla valittamatta helteestä, mutta luettuani uutisen nääntyneistä oravista ja siileistä, jotka kantavat poikasiaan, mutta ovat nestehukkakuoleman partaalla, aloin vihata tätä kuumuutta todella. Laittakaa ihmiset pihoillenne vesiastioita eläimille. Matala, laakea astia on kuulemma paras ja vesi kannattaa pyrkiä pitämään raikkaana. Sydän särkyi, kun näin nääntyneen oravanpoikasen kuvan nettiuutisessa.

Surullisista siileistä turhamaisiin asukuviin. Paniikkipäivän asunani oli aamupäivällä kietaisumaksimekko. Vaihdoin mekon kuitenkin iltapäivällä ennen sairaalaan lähtemistä housuihin huomattuani, että ulkona tuulee vähän liikaa. Helma on mekossa raskas, mutta ei niin raskas, etteikö vilautusvaaraa olisi. H&M:lta tilaamani “pyöräilyshortsit” tulivat postissa vasta seuraavana päivänä enkä halunnut helman hulmuavan ilman niitä, joten mekko oli pakko vaihtaa pois.

Vilautusvaara taitaa olla mekkoni ainoa huono puoli. Kangas on viileää ja raskasta, se laskeutuu kauniisti. Tätä mallia ei kyllä enää taideta myydä maksimittaisena. Sain tämän Halensilta silloin, kun verkkokauppa oli vielä täysissä voimissaan. Nykyään nettikaupan tuotelinkit ohjaavat Bubbleroomiin tai Cellbesille.

      

mekko – Chiara Forthi (saatu)

kengät – Odd Molly

Kesällä pukeutuminen on jotenkin niin yksitoikkoista ja jumittavaa, että kapselipukeutumisperiaate toteutuu vähän vahingossa. Mietin silti, että olisi kiva taas palata kapselielämään ihan tarkoituksella. Myin juuri vaatteitani ja asusteitani pois Zadaassa, joten vaatekaappi tuntuu entistä väljemmältä, vaikka siellä on edelleen tavaraa, josta en vaan osaa luopua.

Mitähän ihmettä teen esimerkiksi rippimekollani? Se on ihan kaamea! Silti tuo vaaleansininen hirvitys päätyy kerta toisensa jälkeen muuttamaan mukanani vaatekaapista toiseen. Mekkoa voisi muuten jopa käyttää, mutta se on kamalan lyhyt. Suorastaan siveetön.

Mitä turhia vaatteita sinä hilloat vaatekaapissasi? :)