Huomenta! Aivan ihana tämä aamun keväinen valo, joka tulvii olohuoneen ikkunalaudalta sisään peikonlehden ja lihansyöjäkasvin välistä. Lihis on muuten hyvissä voimissa, se kasvattaa jo varrellisia leukoja. Ajattelin, etten saa pidettyä sitä hengissä edes viikkoa, mutta kun leikkaa kukat pois ja kastelee tarpeeksi, sillä riittää energia elämiseen. Auringonvaloakin se tarvitsee kovasti, mutta tuntuu, että meidän ikkunalaudallemme paistaa aurinko aamusta iltaan, joten valo on helppo järjestää.

Olin miettinyt kokovalkoista asua jo joulusta asti, mutta sairastelun vuoksi en ehtinyt kokeilla sitä. Eräänä päivänä tällä viikolla puin sitten ylleni valkoiset pitsitopin ja revityt farkut, minkä jälkeen maustoin asun pinkeillä mokkaloafereilla ja myrkynvihreällä, laserleikatulla nahkalaukulla. Aurinkolaseiksi valitsin uusimmat lasini.

Aurinkolasit ovat Ray-Banin ja suunnittelin ne alusta asti. Valitsin mallin, metallin värin, linssit, linssin ulko- ja sisäpinnan sävyn sekä tietysti voimakkuuden. TrendWalk-sivustolta voi lukea ajatuksiani näiden aurinkolasien tuunaamisesta, suosittelen kyllä lämpimästi kustomointia. Nämä ovat ensimmäiset aurinkolasini vahvuuksilla.

  

toppi – H&M

farkut – H&M

laukku – 2OR+

aurinkolasit – Ray-Ban (saatu Instrumentariumilta)

loaferit – H&M Premium Quality 

Tajusin keskiviikkona, että lauantaina olisi edessä juhlimista, mutta kaikki hyvät mekkovaihtoehdot puristavat kylkiä liikaa. Vaikka keuhkokuume on poissa, oikea kylki on hellänä enkä voi nostella oikealla kädellä juuri mitään painavaa tai venyttää kylkeä. Olen elänyt melkein puolitoista viikkoa ilman rintsikoita, joten pienikin paine kyljessä ahdistaa. Asuksi pitäisi siis valita jotakin löysää.

Sitten muistin, miten sain eräältä PR-toimistolta vaatteen, joka oli ollut kuvauskäytössä eikä ollut minun kokoani, mutta josta tykkäsin ajatuksen tasolla. Kiikutin sen Ompelimo Christinaan, jossa tehdään aina taikoja nopeassa ajassa ja nyt vaate istuu. Ei kannata luovuttaa, jos jokin vaate on “melkein”, koska lähes mitä tahansa voi muokata istumaan omalle kropalle.

Onko joku muu tulossa illalla Inspiration Blog Awardseihin? :)