Terveisiä sairastuvalta! Aloitin aamun pitkällä kylvyllä ja hieroin hiuksiini 50/50-suhteessa tummanruskeaa hiusnaamiota ja hopeahoitoainetta vaikuttamaan viideksi minuutiksi. Olin eilisenkin pois töistä tämän karmean olon takia, ja pelkään kuollakseni, että influenssa on iskemässä minuun ensimmäistä kertaa ikinä. Lihaksia särkee tajuttoman paljon ja voisin nukkua vuorokauden ympäri. Kuumekin pomppasi (minun asteikollani) ennätyslukemiin.

Mietin eilen, miten ihania ihmisiä elämässäni onkaan. Yksi tarjoutuu tuomaan lounasta, kun olen kipeä, ja toinen ehdottaa ottavansa pojan hoitoon, jotta saamme pakata viikonloppuna rauhassa. Muistelinpa sitäkin, kun vauvavuoden aikana ystäväni kärrytteli kaupungilla vauvani kanssa, kun minä nautin hänen järjestämästään kasvohoidosta – ja stressasin samalla, että mitä jos rekka törmää vaunuihin, naapurimaa hyökkää Suomeen ohjuksilla tai vauva vain lakkaa hengittämästä.

Arvostan, että niin moni hyvä ihminen on juuri minun ystäväni tai perheenjäseneni. Mulla on ihan paras tukiverkosto!♥

Psst! Kyllä, meikkasin tänään vain tämän tärähtäneen kuvan takia, koska blogihiljaisuutta on kestänyt jo liian pitkään. Nyt takaisin nukkumaan! :D