Luin jostakin vähän aikaa sitten, miten ärsyttävää on, kun bloggaajan kuvissa on koiranpentu ja samalla tyyppi horisee yksityisautoilun epäekologisuudesta. Tai asukuvien, joiden tarkoitus on “selkeästi” vain mainostaa ilmaiseksi saatua kenkäparia, teksteissä ei puhutakaan edes vaatteista, vaan mietitään, pitäisikö sitä lähteä opiskelemaan.

Ehkä se tosiaan hämmentää, kun ei oikein tiedä, mikä postauksen tarkoitus on, mutta bloggaajana en ole miettynyt sitä aiemmin sen kummemmin. Kunnes tänään huomasin, että minulla on ongelma, johon ainoa keksimäni ratkaisu on juuri tämä temppu. En vaan osaa julkaista tekstiä ilman kuvia, mutta nyt on asiaa, jota en pysty pitämään sisälläni.

 

Niille, joille tällainen epäloogisuus on yksinkertaisesti liikaa, suosittelen selaimen sulkemista, sillä en löytänyt suurten uutisten kertomiseen muita käyttämättömiä kuvia kuvapankistani kuin nämä meikkikuvat, joita napsin, kun piti keksiä jotakin Bette Box -aiheista Instagramiin. Kuvitus on siis otettu kosmetiikkatuotteista, joiden instaamisesta tein kaupallisen yhteistyön, mutta tässä postauksessa on tule kertomaan näistä tuotteista yhtään mitään.

Sain viime viikolla tiedon, että ihana vuokraemäntämme tarvitsee asuntoaan eli meidän on muutettava pois kodistamme. Vaikka olemme toki säännöllisen epäsäännöllisesti miettineet, että poika tarvitsee jossakin vaiheessa oman huoneen, järkytyin silti aluksi. Sitten päätin, että käännän tämän positiiviseksi saman tien enkä alan masistella, vaikka vähän pelottikin, tulenko tuntemaan oloani enää missään näin kotoisaksi.

Positiivinen asenne taisi auttaa, sillä jo samana iltana löysin asuntoilmoituksen, jonka kuviin rakastuin. Näyttöön menimme maanantai-iltana, ihastuimme tulisesti ja tänään vuokrasopimus sai allekirjoituksen. Ensi vuonna meillä tulee olemaan koti, jossa Nöpsyllä on ihan oma huone. Olen niin innoissani (ja samalla kauhuissani, koska VIHAAN muuttoja)!

Oliko hämmentävää lukea tekstiä, joka ei liittynyt kuviin mitenkään? Ainakin kirjoittaminen oli hassua, mutta sainpa avauduttua! :D