Olen hengissä. Vaikka vatsa on yhtä arka kuin synnytyksen jälkeen, olen hengissä. Selätin typerän vatsataudin ja nyt on aika hyökätä marraskuun kimppuun ihan tosissaan. Toivon, että päiväkodin pöpöputki alkaisi olla tälle vuodelle nyt taputeltu. Kalenteriini ei mahdu enää yhtään flussaa tai muutakaan kutsumatonta vierasta.

Ihan pöhköä, miten pöpöt iskevät aina silloin, kun ei todellakaan voisi olla töistä pois. Se on julmaa. Sitten morkkistelen kotona tekemättömiä töitä tai vielä pahempaa – teen kotoa töitä kipeänä enkä lepää itseäni terveeksi. Nyt ei onneksi tarvitse enää miettiä sitä hetkeen, sillä aamulla keitän kahvini tuplavahvuudella ja otan kiinni kaikki alkuviikon hommat.

neule – H&M

housut – Katri Niskanen

kello – Timberland (saatu muotikellot.fi)

kengät – Crocs (saatu) 

En tiedä, mikä ihme rikkomisvimma meikäläisellä on nyt päällä. Lokakuun kapselista hajotin farkkuni ihan täysin ja nyt, kun riisuin Crocseja jalastani, toisen jalan isovarvas meni toisen jalan kengän takasaumasta läpi. Että mitähän ihmettä! Ovathan nämä vanhat ja todella käytetyt, mutta ärsyttää silti. Toivon Joulupukilta uudet samanlaiset.

  

Mieheni yrittää houkutella minua Sorel-tiimiin, mutta en anna periksi. Tykkään siis Sorelin kengistä kyllä, mutta duck boot -jutuissa Crocsien muotoilu on minusta ainakin tuhat kertaa hienompi. Ai niin, ei se rikkominen jäänyt näihin kenkiin. Vähän aikaa sitten potkaisin jalkani läpi aluslakanasta ja äsken onnistuin tekemään reiän tyynyliinaan.

Mitä ihmettä täällä tapahtuu, kun kaikki viisi vuotta sitten ostettu hajoaa yhtäkkiä käsiin parin viikon sisällä! :D