KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MARTINEXIN KANSSA

Niin. Nyt kävi niin, että oman tyylini lisäksi myös pikkumiehen tyyli siirtyi tänne, ja uusi aluevaltaus käynnistetään yhteistyöllä, jonka aiheena on viime viikolla lanseerattu Martinexin Muumi-talvimallisto. Pottajuttuja ei tarvitse pelätä, vaan omaa tilaa valtasi muutaman millin 3-vuotias, joka rakastaa vaatteita ja kovin usein yrittää tunkea asukuviini mukaan. Hänelle on luvattu satunnaisesti omia tyylipostauksia jatkossa. Uusi aluevaltaus käynnistetään yhteistyöllä, jonka aiheena on viime viikolla lanseerattu Martinexin Muumi-talvimallisto.

Nuo Tove Janssonin hahmot ovat Suomen tunnetuimpia ja rakastetuimpia satuhahmoja, ja Martinexilla ollaan äärimmäisen ylpeinä yksi suurimpia ja luotetuimpia Muumi-lisenssin haltijoita. Melkein koko Muumi-talvimallisto on materiaalilta luomupuuvillaa. Hinnat ovat mallistossa sellaiset, että kassalla ei itketä, ja kuvittelisin, että nämä menevät myös helposti kirpparilla kaupaksi, kun jäävät omalle lapselle pieniksi.

Niille, jotka eivät välitä kuvia katsella, paljastan heti, että koodilla MOUMOU25 saa 25% alennuksen Martinexin nettikaupasta. Koodi on voimassa 31.10.2017 asti. Voitte karata shoppailemaan vaikka heti. Te muut voitte katsella, kuinka stailasimme Muumi-vaatteista coolit asut, joissa lapsi saa kuitenkin olla vapaasti lapsi.

 

NÖPSY STAILASI

Pojan lanteille on solmittu Haisuli kurkistaa -paita. Tämän tyylin poika oppi minulta, sillä solmin usein nahkatakin tai hupparin lanteilleni tai vyötärölleni. Samoin t-paita pitkähihaisen päällä on tapani pidentää kesäisten t-paitojen käyttöikää pojalla. Hyvin on näköjään oppi mennyt perille. T-paidan alla on mustavalkoinen Laakso-paita, sen printti kannattaa kurkistaa tuon linkin takaa. RHCP-paita on mallin oma.

ISI STAILASI

Nöpsyn isi löysi heti vaatteista oman suosikkinsa, mutta alaosaa hän mietti pitkään. Miehen valinta oli värikäs Hilpeä raita -paita, jonka kanssa puettiin Nöpsyn omat, mustat leggarit. Jotenkin samaa värikästä linjaa haluttiin jatkaa ulkovaatteissakin, joten pikainen pyrähdys omenapuulle tehtiin kirkkaanoranssissa takissa. Ovatkohan lapset koskaan liian kipeitä pomppimaan mummulan sohvalla? Ei ainakaan tunnu siltä.

  

ÄITI STAILASI

Ihastuin näihin housuihin heti, kun näin ne! Ruudukko-housut ovat hauskat ja materiaalilta todella pehmeät. Housujen pariksin valitsin Haisuli vauhdissa -paidan. Sen takana oleva “catch me if you can” -teksti kuvaa juurikin sitä, kun pieni takkutukka pakenee äiti ja harjaa ympäri kämppää.

Tämä setti kuvattiin flunssapäivänä, kun päivän ainoa tehtävä oli pestä pyykkiä ja laittaa ruokaa. Sellaiseen touhuun pehmoiset college-housut ja trikoinen luomupuuvillapaita ovat ihan täydelliset. Tuosta pyykkinarulta näkee muuten muita talvimalliston Muumi-vaatteita, ne vaan jäivät stailauksen ulkopuolelle.

Nämä Muumi-tuotteet on suunniteltu täällä Suomessa usean eri designerin voimin. Jos päädytte tilaamaan tai myöhemmin ostamaan Muumi-vaatteita, voin vinkata, että ne vastaavat hyvin kokoaan. Nöpsy on 95 senttiä pitkä ja koko 98 on ihan täydellinen.

Älkää kuitenkaan shoppailko ilman alennuskoodia MOUMOU25, sillä lähtee kassalla 25% nettikaupan tuotteiden hinnoista pois. Siis muistakin kuin Muumi-vaatteista. Selaa koko Muumi-talvimallisto läpi täällä, varsinkin mekot ja pyjamat, joita meillä ei ollut kuvattavina.

Kenen stailaus on suosikkisi? Muistahan muuten pitää silmällä Instagram-tiliäni, jos vaatteet kiinnostavat yhtään! ;)