Moomin by Ivana Helsinki -mallistoja pukkaa lisää, mutta minä jumitan hameessani. En osaa kuvitella itseäni kokovartalomuumiutuneena, mutta tällaisena pienenä palana Muumit on okei. Pitsikuviokin oli kiva idea, kun sitä ei heti tajua Muumi-aiheiseksi. Hiusteni sävykin on tällä hetkellä pehmeän toffeemainen, kun tumma värinaamio kuluu pois. Ei pitäisi olla mitään valitettavaa.

Muuten kaikki onkin hyvin, mutta viime yönä yskänkohtauksia oli paljon ja toisessa korvassa alkoi tuntua siltä, että se haaveilee korvatulehduksesta. Tuota “lastentautia” on esiintynyt viime vuosina kumman paljon aikuisilla tuttavillani. Kaipa tässä kohta ollaan vesirokonkin kourissa tai kärsitään kihomadoista. Pakko koputtaa puuta, sillä ei sitä koskaan tiedä, mitä päiväkodista tulee tuliaisiksi.

paita – Vila (saatu)

hattu H&M

hame – Ivana Helsinki

kengät – 2nd hand

Erään epämääräisen päivän asunani oli värikäs Moomin by Ivana Helsinki -hame. Kesytin sen valkoisella collegepaidalla ja mustilla, pitkävartisilla saappailla. Maskuliininen hattu teki asusta vähän vähemmän tyttömäisen. Pitäisi vaan löytää hatusta laadukkaampi versio, sillä lippa on jo kulunut rumasti. Jos joku on törmännyt tällaiseen, mutta nahkalipalla, vinkkejä otetaan vastaan riemulla.

Siinä, missä Moomin by Ivana Helsinki -hametta käytän vain satunnaisesti, tämä hattu suorastaan asuu päässäni nykyään. Syksy on hattujen aikaa, joten isolieriset huopahatut ja tällaiset minimalistisemmat lätsät ovat tehokäytössä. Rakastan myös pipoja. Uusin piponi on erään ihanan ihmisen minulle mittatilaustyönä tekemä pinkki jättipipo, jossa on heijastinnauhaa seassa.

Olisipa huomenna jo hyviä uutisia kerrottavana. Tahtoisin kovasti pitkälle metsälenkille tai edes olla tunnin yskimättä. Tuntuu, että jokaisen ajatuksen katkaisee yskänpuuska ja ideat hukkuvat räkämereen. Todella ärsyttävää! :/