KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ INSTRUMENTARIUMIN KANSSA

Aloitimme viime viikon perjantain Jonnan, Ainon, Hannan, Kiran, Mariannan, SofianJulian ja Mettin kanssa Helsingin Stockmannin kirjaimellisesti komeassa Joe and the Juice -mehubaarissa. Ei ole sattumaa, että meidät kutsui aamiaiselle yhteistyökumppanini Instrumentarium, jonka helmikuussa avattu upean oranssi Solaris by Instrumentarium -aurinkolasimyymälä sijaitsee heti käytävän toisella puolella. Saa myymälästä toki piilolinssejäkin, mutta aurinkolasit ovat valttikortti.

Kaikki kevään 2017 trendit ovat edustettuina valoisassa nurkkauksessa, sen kun menee ja valitsee omansa asiantuntevan henkilökunnan avustuksella. Myynnissä olevista merkeistä mainittakoon erikseen mm. Stella McCartney ja Fendi. Valikoima on hyvin laadukas ja ajankohtainen. Solaris on kuitenkin maailman johtava aurinkolasien erikoisliikeketju ja se löytyy tietyistä Instrumentariumin myymälöistä.

Inkiväärishotti poltteli vielä suussani mukavasti, kun bongasin unelmieni aurinkolasit. Ensimmäinen ajatukseni oli, ettei laseille ehkä löytyisi minulta tarpeeksi käyttöä, koska niissä on niin paljon koristeita. Pukeudun sellaisille laseille sopivaan tyyliin vain välillä. Sovitin Jimmy Choon prinsessalaseja kuitenkin, koska polte oli niin suuri. Niissä on tuplasilta eli nenän yläpuolella kulkee kaksi osiota, jotka “yhdistävät linssejä”.

Choot mielessäni tutustuin kevään aurinkolasitrendeihin. Prinsessalasieni tuplasillan ja vaaleanpunaisen värityksen ohella muita kevään trendejä ovat mm. tasaiset linssit, jotka sovittamissani Unofficialin laseissa olivat aivan sairaan hienot. Ärsyttää, kun sovituskuva katosi Insta Storyni kautta. Ylisuuret kehykset ja paksut sangat tuntuvat sopivan muille paitsi minulle, samoin pyöreät linssit. Onnekseni myös rakas pilottimalli jatkaa voittokulkuaan, mutta pienellä jujulla kuten juurikin tasaisilla linsseillä tai linssien värikkäällä peilipinnalla koristettuna.

Oma suosikkini kevään trendeistä taitaa lopultakin olla silti tuplasilta. Yhdet tuplasillalliset Ray-Banit instasinkin jo, mutta vielä enemmän ihastuin niihin Jimmy Choon prinsessalaseihin. Saimme aamiaistapahtuman lopuksi valita itsellemme kevääksi haluamamme lasit enkä edes miettinyt Choon laseja tosissani ennen kuin minulle kerrottiin, että kauniit koristukset saa kokonaan irti ja tadaa – jäljelle jäävät klassiset, naiselliset aurinkolasit. Ehdin jo napsia asukuvatkin uusien lasieni kanssa.

Minä soitin kotimatkalla äidilleni ja kerroin, että omistan jo toiset maailman kauneimmat aurinkolasit. Diorini eivät nimittäin häviä paljon näiden säihkeelle. ♥