Inspiroiduin Miian somettomuuspäivästä, mutta koska äitienpäivä on jotenkin niin iso juttu, päätin kokeilla somettomuutta jo tänään. Annoin itselleni luvan soittaa puhelimella ja vastata siihen, tekstareita taas lähetin miehelleni ja siskolleni, joka vei ipanan leikkimään. Tuttuun tyyliin miehellä lähti taas vähän mopo keulimaan, kun pyysin “pari räpsyä asusta, kun tää uus kirppistakki on niin kiva”. Ei voinut ottaa siinä, missä olimme, vaan piti ajaa Tampere-talolle. Mutta eikö olekin ihana takki? Rakastan noita siipiä takin selkäpuolella!

takki – Odd Molly (samantyylinen täällä*)

mekko – Nosh

aurinkolasit – Jimmy Choo (saatu Instrumentariumilta)

rannekello – Furla (saatu muotikellot.fi)

kengät – MARC by Marc Jacobs

Koetin vilkuilla puhelintani muutenkin päivän aikana vähän normaalia vähemmän, joten käytin äitienpäivälahjakelloani hyödykseni. Furlan edustaja antoi valita yhden kellon valikoimistaan ja minun valintani on hempeän vaaleanpunainen Valentina-kello. Kello on samalla eleetön ja neutraali, mutta värityksensä vuoksi todella trendikäs. Koska kello on itsessään aika klassinen, puin sen kanssa tyttömäisen asun farkkujen ja kauluspaidan sijaan. Hiuksenikin kiharsin kevyille laineille, kun poika nukkui poikkeuksellisen pitkät päiväunet.

Somettomuuspäivä meni lopulta ihan kivasti. En tiedä, onko se huijaamista, että postaan tämän nyt illalla, koska en ole lukenut kommentteja tai vastaillut niihin. Mietin pitkään, ovatko blogit muutenkaan osa sosiaalista mediaa vai jotakin ihan muuta. Mietin koko päivän, miten kamala olisi olla ilman puhelinta, sillä vaikka WhatsApp, Facebook, Instagram ja Messenger pysyivätkin minulla kiinni, merkkailin puhelimen kalenteriin asioita, jotka pitää muistaa hoitaa huomenna. Aamulenkillä rullasi Pokemon Go ja kuuntelin BookBeatin kautta äänikirjaa. Tulin lopulta siihen lopputulokseen, etten ole niin koukussa someen kuin puhelimeeni yleisesti. Mitenkäs teillä? :)

(*kaupallinen linkki)