Jäätävä kuvapommitus tulossa! Korkkasin maksimekkokauden eilen kunnolla, kun pukeuduin Hennesin mustaan maksimekkoon. Sää oli välillä juuri oikea eli lämmin ja aurinkoinen, kun taas välillä tunsin itseni idiootiksi, joka seisoi kesämekossa ja ballerinoissa keskellä lumisadetta. Luontoäiti voisi harkita PMS-oireisiinsa jonkinlaista lääkitystä, sen verran outoa on meno Helsingissä ollut viime aikoina. Tosin paljonpa minulla on varaa huudella, kun itse olen samanlainen ennustamaton tuuliviiri.

mekko – H&M

takki – JC

korvikset – Glitter (saatu)

kengät – MARC BY MARC JACOBS

En olisi halunnut pukea hiiriballerinoja, vaan mustat baltsut, mutta en ole hakenut kesäkenkälaatikkoa vielä varastosta. Mietin, kannattaako talvikenkiä viedä vielä pois, mutta kaipa se kevät on kohta lopullisesti ja voin vaihtaa seuraavan kauden kengät eteiseemme. Eivät nämä kengät siis ihan typerät olleet, mutta kokomustan asun kanssa korvikseni olisivat tulleet vielä paremmin esille. On outoa, miten tuo vihreä väri korvakoruissa tuntuu ihan omalta, vaikka olen aina ajatellut, että minun (ainoa) värini on punainen.

Palatakseni vielä PMS-oireisiin. Olin eilen varsinainen känkkäränkkä, kun ei olisi yhtään huvittanut lähteä ulos. Olimme kuitenkin sopineet nämä kuvat ottaneet Veeran kanssa, että käymme parissa tapahtumassa yhdessä. Kello vaan oli jo yli sen maagisen iltapäivän kolmen ja minä aloin pitkän päivän jäljiltä olla väsynyt ja ärsyyntynyt. Tiedättekö, mistä tiedän, että rinnallani on tosiystävä? Kun kysyin, että voidaanko sitten lähteä heti, jos on ihan p*skaa ja ahdistaa, Veera vastasi, että hän mietti juuri aivan samaa. Aina ei nappaa. Ja hei, lopulta oli tietysti kivaa! ♥