Kolmekymppisen syntymäpäivälahjat:

  • MCM:n lompakko ja luksuslakritsia. Sisältä punainen lompakko on kaunista nahkaa ja saa palvella minua seuraavat kymmenen vuotta. Sen kanssa sain purkillisen vadelmaisella valkosuklaalla kuorutettua Lakridsin chililakritsia. Tämä lahja oli mieheltäni.
  • Desenion horoskooppitaulu, Siltsu-skumppaa ja keräilymuki omalla syntymävuodella. Noora ja Matti ne osaavat lahjoa ihmisiä! Taulu oli jo itsessään ihana, mutta sen takapuoli nosti palan kurkkuuni. Keräilymukin vuosiluki on syntymäpäiväni ja kuoharipullossa on Jari Sillanpää. Täytyy siis sanoa, että lahjoissa oli hyvin “iinamaisia” yksityiskohtia.
  • suklaata (sattuneista syistä ei esiinny kuvissa) ja rahaa eri ihmisiltä sekä kukkia. Herkkuja ei varmaankaan tarvitse perustella, mutta rahalahja on erittäin kiva, koska silloin voi ostaa itselleen lahjaksi juuri sen, mitä haluaa. Tänä vuonna ostin jotakin ainutlaatuista, johon palaan pian.
  • lentoliput minne tahansa. Kyllä! Mieheni ostaman lompakon sisällä oli itsetehdyt lentoliput (rassukan työkaverit ovat varmaan katselleet, että tyyppi yrittää väärentää lentolippuja), joiden määränpään saan kuulemma päättää itse.

Kertokaahan nyt, minne kannattaisi lentää lomalle? Kriteereinä muutaman tunnin suora lento! :)