Toissapäiväinen blogikirppis järjestettiin Sallan onnellisuusstudion tiloissa Kalliossa. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa Emmiä, Herttaa ja muita tyttöjä, joihin en niin useasti nykyään törmäile. Huomasin YouTubesta, että joululahjavideotani on katsottu jo yli 7000 kertaa, vaikka sen aihe on todella arkinen ja joistakin jopa tylsä, joten motivaationi videoiden tekemiseen kasvoi. Iso kiitos kaikille, jotka MouMou-videokanavaani seuraavat! Niin kai se menee, että hyvät tulokset antavat energiaa jatkaa.

VIDEOKANAVANI LÖYDÄT TÄÄLTÄ!

Tämän uusimman videon editoin jo paljon nopeammin. Olen tosin koukussa noihin filttereihin. Tykkäättekö enemmän luonnollisista ja muokkaamattomista videoista vai näistä, joissa on jokin sävy tai kontrastia enemmän? Palautetta saa antaa! Tämä videomaailma on hyvin vieras vielä. Klikatkaa tekemäni blogikirppisvideo täyskokoiseksi, niin saatte siitä eniten irti. Kalliimmat jutut, jotka jäivät myymättä, naputtelen loppuviikosta joko blogin FB-sivuille tai Zadaa-sovellukseen. Onko toiveita, kumman kautta vaatteet, laukut ja kengät myydään?

Psst! Sinä videolla näkyvän kassin omistaja. Kangaskassisi on maailman hienoin, en vaan kehdannut tulla sitä sanomaan! ♥