Voihan violetti huulipuna! Se näytti Nooran postauksessa niin kivalta, että kokeilin sitä salaa kotona. Sitten kuvasin videon Instagram Stories -tililleni. Lopulta “violettasin” huuleni rohkeasti ja lähdin ulos jännittyneenä siitä, huomaisiko kukaan tuttu outoa huulipunaani. Ei huomannut. “Näytät kivalta tänään, mitä meikkivoidetta sulla on?” Ei suoranaisesti kehu huulipunalle, mutta koska olen käyttänyt jo pitkään samaa meikkivoidetta, violetti väri kai jotenkin korosti ihoa hyvällä tavalla. Huulipunan sain Maybellinelta ja se on yksi näistä herkuista.

Hiukseni tupeerasin keskeltä, mutta sivut sliippasin uudella luottotuotteellani, joka tuli muistaakseni joistakin ihan viimeisistä LivBoxeista, jotka minulle blogitestiin lähetettiin. Schwarzkopfin kirkkaankeltaisessa purkissa myytävää hiusliimaa kehuin jo aiemminkin teille, mutta en ehtinyt kuvata tänne, millaista jälkeä sillä saa aikaan. Minun lyhyt tukkani pysyy sillä wetlook-moodissa hyvin, mutta suihke on silti siitä mahtavaa, että sen saa harjattua pois nopeasti. Tuo kullanvärinen choker-kaulakoru on tilattu H&M:lta, jotenkin tykkään parittaa violettia väriä aina kullan kanssa jossakin muodossa.

Violetti huulipuna – UHKA VAI MAHDOLLISUUS?