Viime viikon kasviskeskiviikko-teema jäi sen verran päälle, että kasvisruokapäiviä tuli vietettyä useampikin viikon aikana. Nämä helpot kasvisruokareseptit on julkaistu blogissani jo aiemmin, mutta keräsin ne samaan postaukseen, koska blogistani ei ole aina löytynyt aktiivista kasvisruoka-kategoriaa.

Nyt sellainen on työn alla, mutta koska blogissa on tärkeämpiäkin vikoja, saattaa olla, että kategorian täyttämiseen menee pidempikin aika. Tässä siis kahdeksi viikoksi helpot kasvisruokareseptit, jotka on testattu useampaankin kertaan herkullisiksi ja toimiviksi. Kertokaahan, mitä tykkäsitte, jos päädytte kokeilemaan ohjeitani?

ENSIMMÄINEN VIIKKO:

MAANANTAI / Tofu-nuudelisalaatti

TIISTAI / Paahdetut bataatit ja tomaattisalaatti

KESKIVIIKKO / Lehtikaalivokki

TORSTAI / Falafelit ja kasviskulho

PERJANTAI / Lehtikaalikeitto

LAUANTAI / Risotto uunikasviksilla

SUNNUNTAI / Mansikka-melonisalaatti

TOINEN VIIKKO:

MAANANTAI / Paneer Chili

TIISTAI / Vihreä herkkupasta eli haluamasi pasta Green Goddess -kastikkeella

KESKIVIIKKO / Uuniavokadot ja kurpitsakeitto

TORSTAI / Paprikainen tomaattikeitto

PERJANTAI / Maailman parhaat kasvispihvit

LAUANTAI / Espanjalainen perunapannu (ilman makkaraa)

SUNNUNTAI / Porkkanakeitto