Sähköisyys. Vaikka omaa väriä on “vain” suurin osa hiuksistani, polkkatukkani käyttäytyy kuin se olisi kokonaan värjäämätöntä hiusta. Ystäväni varoitteli, että oma hius saattaa olla yllättävänkin sähköinen ja sehän on! Pakkasaamuina hiukseni vain leijailevat pääni ympärillä. Sähköisiin hiuksiin auttaa onneksi ioniharja tai  hiusten silitteleminen metallisella hiuslakkapullolla.

Suoruus. Koko blogiurani ajan olen kirjoitellut luonnontaipuisasta tukastani, joka kostealla ilmalla menee kiharoille. No, ei muuten mene enää. Kunpa tätä voisi kuvailla edes laineikkaaksi. Kokeilin jopa mennä nukkumaan märillä hiuksilla eikä niille tapahtunut mitään.

Helppous. Siinä, missä pitkillä hiuksilla en voinut nukkua hiukset auki ja lettien jälkeen latvusto näytti katastrofilta, voin lähteä niin sanotusti suoraan sängystä ulos. Nämä hiukset ovat siistit, vaikka niille ei tekisi muuta kuin vetäisi jakauksen kohdilleen.

Raikkaus. Siis siinä mielessä, että on todella virkistävää käyttää hiustuotteita, joita ei ole vuosiin käyttänyt kuin ehkä kerran vuodessa. Jos niinkään usein. Suolasuihke, hiusvaha ja jopa hiusliima palasivat kylppäriini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA