Edit 10.11.2023: Tämän postauksen kenkiä ei enää myydä, uudempi suositus löytyy täältä.

Terveisiä sairastuvalta! Pikkumies on nukkunut tai vain levännyt peiton alla piirrettyjä katsellen koko aamun, joten ehdin kuvata uusimmat ostokseni teille. Välillä pitää lukea satu tai muutama, mutta kun uni lähenee, äiti häädetään pois. Napsin tässä bataattiranskalaisia myöhäiseksi lounaaksi samalla, kun kirjoitan tätä. Mietin ensin, olisinko jaksanut etsiä housut jalkaani, mutta enpä jaksanut. Rehellisyyden nimissä olen näyttänyt tältä koko aamun, joten mitäpä sitä totuutta muuntelemaan. Black Friday -ostokseni jäivät minimiin, mutta edellisellä viikolla tein muutamankin kivan löydön. Nettikirppikseltä löysin hiiriballerinat viininpunaisina niittiversioina ja nämä saappaat taas ostin alennuskoodin motivoimana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noista saappaista on pakko kirjoittaa vähän enemmän kuin vain muutama rivi. Minun on aina ollut vaikea löytää itselleni saappaita, jotka eivät kiristäisi pohkeista. Anteeksi, nyt valehtelin. Yleisin tilanne kun on se, etten saa saappaiden varsien vetoketjuja edes kiinni asti. Varren leveys on näissä saappaissa 36 senttimetriä ja totuuden nimissä se saisi olla vielä enemmänkin. Tiedän, että joku kääntää tämänkin niin, että valittelen läskipohkeitani ja kerjään kehuja, mutta kun tässä ei ole kyse siitä. Tarkoitus ei myöskään ole kettuilla heille, joilla pohkeet ovat isommat kuin minulla. Ajattelin vaan tuoda esille asian, joka on hankaloittanut shoppailuani teini-iästä asti. Numeron 37 jalkaan ei vaan ole tarkoitettu näin paksuja pohkeita eikä paksuimman kohdan kuulu ainakaan olla noin alhaalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – H&M

ylipolvensaappaat  – Even & Odd

Halusin ylipolvensaappaista myös korolliset versiot, mutta en halunnut piikkikorkoja tai muutenkaan kenkiä, jotka näyttäisivät halvoilta. Näissä on koristenyöritykset takana, mutta ne ovat vain kiva yksityiskohta. Sovittelin paritkin saappaat läpi ja lopulta palautin kaikki paitsi nämä. Venykevarrelliset olivat muuten nerokkaat, mutta farkkujen päällä ne olivat epäsiistit. Näihin saappaisiin mahtuu siis kapeapunttiset housutkin sisälle, aivan mahtavaa eikä minulle lainkaan itsestäänselvää. Molemmat matalat ylipolvensaappaat, jotka jo ennestään omistin, löysin muuten kirpputorilta. Ne ovat molemmat kotimaiset ja mokkanahkaa. Mustat ovat käytännöllisemmät, mutta viininpunaiset malliltaan kivemmat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Meni aikamoinen kasa hiustenhoitoainetta aamulla hukkaan suihkussa, kun unohdin uuden tukkatyylini ja pursotin kämmenelle puoli pullollista hoitsikkaa. Hupsista! :D

*kaupallinen linkki