OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuuko teistäkin, että kampaajakäyntipäivänä, jos on suunnitellut leikkaavansa hiuksiaan vähän enemmän, omat pitkät hiukset tuntuvat erityisen kivoilta? Ehkä se johtui tästä ilmiöstä tai edellisistä blogikuvista, joista tuli erityisen kivat, mutta kampaajalle tuntui jännittävältä mennä. Mietin, kaduttaisiko leikkaaminen heti. Ei kaduttanut yhtään, vaan latvojen putoillessa Loiston lattialle oloni keveni hetki hetkeltä. Värille ei tehty mitään, vaan turkoosia näkyy edelleen latvustossa. Se kasvaa pois kun kasvaa, mutta todennäköisemmin se haalistuu pois ennen sitä. Pituudeksi valikoitui tämä mitta, koska hiukset leikattiin sen mukaan, missä kohdassa oman värini raja meni niskassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä vauhtia olen kasvattanut oman värini kokonaan näkyviin noin vuoden päästä tästä hetkestä. En malta odottaa, mitä sitten tapahtuu, sillä olen vain kuullut hurjia tarinoita siitä, miten oma tukka onkin jäätävän sähköinen tai kiharat eivät pysy siinä enää. Mutta nyt karkaan kyläilemään ja lopun päivän omistan Gilmore Girlsin uusille jaksoille. En päässyt vasta kuin kevään puoliväliin, kun väsymys vei jo voiton. Muuten tykkäsin näkemästäni, mutta hämmentää tuo hyvä kuvanlaatu, kun vanhoja jaksoja katsellessa tottui siihen, että kaikki oli vähän tuhnuista. Jos tiedätte, mitä tarkoitan. ;)