OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielikuvat, ne pirulaiset, saattavat pilata monta kivaa asiaa. Hauska nimi, jonka tahtoisi antaa lapselleen, on pilattu inhottavan ala-astekaverin toimesta. Kiva automalli on kieltolistalla, koska petturi-exäsi ajoi sellaista nuoruudessasi. Sitten on ihana Kenzo X H&M -silkkisekoitetoppi, jota kaikki kilvan kehuvat, mutta jossa itse tunnet näyttäväsi laulaja-Sannilta. Siis lihavalta Sannilta, sillä yleisestihän se, että näyttäisi Sannilta, olisi hyvä asia huomioiden neidin ulkonäön. Vähän tuon Sanni-ilmiön vuoksi päätin tänään värjätä ensi viikolla hiusteni latvat ruskeiksi tai leikata ne kokonaan pois. Riippuu, mitä kampaajani sanoo. Paitakin lähti palautukseen, vaikka niin suurella riemulla sain sen Kenzo X H&M -mallistosta itselleni napattua.

Edit: Toivoin niin, ettei tätä tarvitsisi avata, mutta näköjään tarvitsee. En pidä itseäni lihavana. Näytin paidassa mielestäni siltä, miltä Sanni näyttäisi lihavampana versiona.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulipa ainakin testattua, kuinka kirkkaanpunainen huulipuna sopii turkooseihin hiuksiin. Aika raikas yhdistelmä, mutta jotenkin viininpunainen huulipuna sopi paremmin. Se kun on värinä jotenkin erityisen ihana näin loppuvuodesta, keväällä taas kirkkaampi punainen alkaa kiehtoa, kun se tuntuu tuoreelta ja raikkaalta viininpunaiseen verrattuna. On hauskaa, miten vuodenajat vaikuttavat siihen, mikä miellyttää. Kun ensi keväänä olen kasvattanut oman hiusvärini kokonaan esiin ja leikannut polkan, tykkään luonnollisesta lopputuloksesta, mutta tunnen itseni ja olen varma, että syksyllä tekee mieli värjätä tukka tummaksi, kun oma väri tuntuu haalealta ja laimealta.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuosta viimeisestä kuvasta näkee aika hyvin, missä kohdassa oman hiusvärin raja menee. Nyt, jos leikkaisin hiuksistani kaiken värjätyn pois, tulisi polkasta aika lyhyt. Ensi viikolla neuvottelen kampaajani kanssa, leikataanko latvat nyt kokonaan vai vaan vähän vai testataanko jotakin tehohoitoa, joka lupaa pelastaa hiukset. Olaplex oli yhtä tyhjän kanssa, se kun silotti hiukset ehkä viikoksi. En odota ihmeitä. Taidan googlailla erilaisia polkkatukkamalleja jo varmuuden vuoksi. Niitä saa toki linkitellä kommenttiboksiin, sillä olen aikaisemminkin saanut teiltä parhaat ideat hiusmalleihin ja -väreihin. :)