Elelin tämän päivän ihan muina turisteina. En osannut käyttää lentokentän check in -laitetta. En muistanut, onko Ranskassa samanlainen pistorasia kuin Suomessa. Pidin kameraa roikkumassa kaulassani. Ostin lentokoneessa ylihintaisen kahvin. Meinasin unohtaa matkatavarani lentokentälle. Napsaisin taksin ikkunasta hätäisen kuvan Eiffel-tornista, vaikka se oli aivan liian kaukana kuvattavaksi. Meinasin unohtaa matkatavarani taksiin. En ymmärtänyt, mitä ravintolan ruokalistassa luki. Lausuin kiitokset vieraalla kielellä aivan väärin.

Mutta kivaa on ollut. Tänään kotiuduimme hotellille ja kävimme kuvausporukan kanssa ulkona syömässä. Huomenna aletaan hommiin ja etsitään muotiviikkojen kuumimpia tyylejä Instrumentariumin kampanjan myötä. Herätyskello soi jo heti kuuden jälkeen, joten nyt voisi olla hyvä idea painaa pää tyynyyn ja keskittyä ilmastointilaitteen hurinaan. Ranskassa on lämmin, joten laitetta todellakin tarvitaan. Kainalosta puuttuu pari pörröpäätä, mutta enköhän selviä täällä. Pitäkää peukkuja, että huomenna löytyy paljon kuvattavaa.

Joten peace-poseeraus vaan ja tämä turisti toivottaa hyvää yötä! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA