OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietin aina, miten matkalle lähtemistä ja varsinkin pakkamista voisi jotenkin helpottaa. Mietin, pitäisikö listata jonnekin ne vaatteet, joita ei suunnittele pakkaavansa mukaan matkalle, mutta jotka kuitenkin aina lopulta pakkaa, koska niissä viihtyy niin hyvin. Yksi idea olisi myös tutustua netin listoihin, joissa “ammattilaiset” kertovat, mitä kaikkea esimerkiksi kolmen päivän viikonloppulomalla oikeasti tarvitaan. Muotiviikoille en pakannut mitään sirkusvaatteita kuten osa ihmisistä näköjään tekee tai muutakaan hulppeaa, sillä en mene sinne esiintymään tai kuvattavaksi, vaan omana itsenäni tyylejä bongailemaan. Siksi päädyin piirtämään paperille vaatteita, joissa kuvittelisin viihtyväni kolme päivää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäkö sitten listalla tein? Hyödynsin luonamme vierailevan äitini ja lupasin selvittää pakkauskriisini sinä aikana, kun jälkikasvuni juoksenteli läheisessä puistossa. Äitini varmaankin luuli, että valitsen siinä ajassa järjestemällisesti omasta vaatekaapistani mukaan vaatekappaleita sekä asusteita, jotka sopivat kaikki keskenään yhteen. Väärin, väärin ja vielä kerran väärin! Juoksin tunnissa läpi keskustan vaateliikkeitä ja suosikkisuunnittelijoideni putiikkeja etsimässä piirtämiäni vaatekappaleita. Voitteko uskoa, että muutama tuon piirtämäni pakkauslistakuvan tuotteista on oikeasti olemassa? Siis noiden kuvissa näkyvien asusteiden lisäksi, nehän tunnistitte kuvasta tietysti heti. Ai, eikö Maxine-laukku muka ollut selkeä? Tunnistitte kai edes hiiriballerinat? Hö, ei sitten! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA