Äh, miten voikaan ihminen olla hajamielinen! Löysin luonnoksista muutaman rivin muistiinpanon, että pitäisi muistaa jossakin vaiheessa vinkata blogissakin, kuinka kivasti tämä punainen värinaamio haalistui. Kirkas punainen muuttui huurteiseksi kupariksi ehkäpä neljän pesun jälkeen ja ellen olisi ollut tekemässä postausta noista naamioista, olisin ylläpitänyt tätä sävyä laimentamalla punaista värinaamiota 1/10 hoitoaineen kanssa. Kun leikkaan vaalennetut latvani pois viimeistään keväällä, värinaamioleikit loppuvat, sillä valitettavasti värjäämätön hius ei oikein ime itseensä väriä. Aion ottaa kaiken ilon irti siitä, että latvojen sävyä voi nyt vaihdella helposti, joten ehkä minulla on talvella turkoosi tukka. Tai musta. Tai ihan blondi! Vain taivas on rajana. ;)

iina_kollaasi

Kuva on napattu TrendWalk-sivustolta suuren uutisen yhteydestä. Enää muutama päivä lähtöön, iik! :)