OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesän viimeisiä hetkiä vietetään merihenkisissä tunnelmissa. Kesäinen raitamekko, Tommy Hilfigeriltä saatu uudistettu klassikkotuoksu ja rusketus, joka näyttää onneksi jo enemmän rusketukselta kuin aamulenkillä hankitulta punotukselta. Ajoimme tänään Tampereen läpi ja puistossa oli maassa ruskeita lehtiä. Lämpömittari väittää, että ulkona on 26 astetta lämmintä. En oikein osaa päättää, onko nyt loppukesä vai alkusyksy. Jotenkin olo on nyt enemmän toiveikas kuin haikea, joten ehkä olemme uuden alussa. Sovitaan siis, että on syksyn alku. Se kuulostaa jotenkin positiivisemmalta kuin loppukesä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elelin tämän viikonlopun vähän “offline”. Säädin puhelimen niin, että sähköpostit eivät kilahdelleet eivätkä viestit ilmottaneet itsestään. Nythän niitä onkin lukematta vino pino, mutta oli se sen arvoista. Mies saa aina hepulin näistä eristäytymiskohtauksistani, joten päästin armeliaasti hänen puhelunsa läpi estäen muut. Kaiken hiljaisuuden keskellä löysin kuitenkin Instagram Stories -ominaisuuden, johon koukutuin välittömästi. On kiva jakaa paloja elämästä ilman kommentteja, sillä joskus ei vaan jaksa keskustella tai kommunikoida oikein kenenkään kanssa ja silloin tuntuu hyvältä vain antaa muille ottamatta itse mitään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulostaa ehkä pöhköltä, mutta olen vähän ylikuormittunut kaikesta raportoinnista ja höpötyksestä, jota äitiys on tuonut tullessaan. Kun neljä ihmistä soittaa jo niinkin tärkeästä asiasta kuin että miten muskari on mennyt, tekee joskus mieli perustaa yksi yhteinen tiedotuskanava, jota kautta meidän perheen elämää voi seurata. Ei tarvitsisi höpöttää samoja asioita tuhatta kertaa puhelimessa. Erakko on taas vauhdissa, kun normaali kanssakäyminenkin ahdistaa. Onneksi silloin voi karata järven rantaan hetkeksi ja leikkiä ajatusleikkiä, jossa kännykkä lentää järveen ja sen tilalle ilmestyy lankapuhelin. Ah, tätä epäsosiaalisuutta! :D