Blockfest meinasi jo jäädä väliin, muuta Noora sai onneksi Tampereen Sokokselta kaksi lippua kahdelle päivälle ja pyysi minut seuralaisekseen, joten viikonloppusuunnitelmani menivät hyvällä tavalla uusiksi.  Oli ihana olla festareilla ilman painetta valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta, kun kyseessä ei ollut mikään blogiyhteistyö. Aika hyvin sopeuduin värittömän mustavalkoinen festarikansan joukkoon, mutta muutama sopuliyksityiskohta jäi puuttumaan. Olisi pitänyt olla Adidaksen reppu. Ja kaksi lettiä päässä. Ja napa näkyvissä. Ja lippis. Nooralla oli muuten hienoin lippis ikinä, se veti miehiä puoleensa magneetin lailla! Osa tuli kehumaan ja yksi tarjoutui jopa ostamaan lippiksen Norpalta, mutta muutama soraäänikin kuului. Tapparalaisia seuralaiseni paita ja lippis vähän huvittivat, eivät rassukat vaan kehdanneet pukeutua oman joukkueensa fanituotteisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuimme paikalle aika aikaisin, joten ehdimme napata asukuvatkin ihan rauhassa. Nooraa on ihana nähdä senkin takia, että hän kuvaa mielellään eikä häneltä hävetä koskaan pyytää kuvausapua, kun sellaista tarvitsee. Siksipä tämäkin asu saatiin tallennettua blogiin. Oikeasti tämä ei ole vain festariasu, vaan olen pukeutunut viime aikoina näin lähes päivittäin. Ylläni on usein jotakin treenivaatekorista, mukavat kengät ja ponnari, joka pitää hiukset pois silmiltä. Tuo nahkainen reppukin on kätevä, kun liikkuu lapsen kanssa ja tarvitsee kädet vapaiksi. Koruja käytän harvemmin, joten oli mukava kaivella korulaatikosta esille erään pienen suomalaisen merkin, joka on näköjään jo lopettanut toimintansa, mikrofonikorvakoru. Kaulaan pujotin miehelleni ystävänpäivälahjaksi suunnittelemani riipuksen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi ja t-paita – H&M

housut – H&M

aurinkolasit – NUEU (saatu)

kaulakoru – Jevelo (saatu)

reppu – Ecco

kengät – Minna Parikka

Yksi huoli festareilla kuitenkin nousi. Ainoat tennarini ovat Parikan valkoiset puputennarit, jotka eivät ole enää kovin valkoiset. Converset eivät sovi jalkoihini ja muutenkaan en niille enää niin lämpene, joten mietin, ostaisinko seuraavasta tilistä nämä puput kokomustina versioina. Silloin, kun ostin nämä valkoiset, mustissa puputennareissa oli valkoinen pohja ja kokovalkoiset olivat minusta hienommat, mutta nyt täysin mustat puput houkuttavat. Harmi, etteivät ne ole oikein ikivä ALE-hinnoilla myynnissä ja tori.fi myy tällä hetkellä niitä vain koossa 36. Pitäisiköhän ostaa ne ja leikata varpaat pois! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA