OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka viihdyn maalla, kaupunkiin on ihana lähteä ajamaan takaisin illalla.  Toivon, että siivosin tarpeeksi ennen lomaa, jotta kotiinpaluu tuntuu kivalta. Haluan nukahtaa viileään makuuhuoneeseen ja puhtaisiin lakanoihin. Odotan jo ensimmäistä kauppareissua, kun pääsee täyttämään jääkaapin aivan puhtaalta pöydältä. Ikävöin meikkejäni, kaipaan vaatteitani ja haaveilen iltakylvyistä, jotka vievät pois pahimmat lihaskivut ja jännitykset. Toivottavasti olen muistanut merkitä kalenteriin kaikki tapahtumat, jotta arki lähtee huomenna rullaamaan hyvin. Toivottavasti loma teki tehtävänsä enkä kilahtele pikkujutuista.

Ja toivottavasti kotimme lähellä on PokéStop, jonne ylettää lähtemättä ulos. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA