Petroolinsininen on väri, joka kummittelee välillä mielessäni, mutta jota ei kuitenkaan juurikaan löydy vaatekaapistani. Hääkutsun kilahdettua postilokeroon tiesin heti, että nyt etsitään väriltään tummaa juhlamekkoa. Sovittelin vuorotellen pitkää mekkoa ja hauskaa haalaria enkä osannut päättää, kumpi tyyli tuntuisi enemmän omalta. Lopulta päädyin vaatteiden hintalaput kurkistettuani ostamaan molemmat. Mekon hinta laski vielä kassalla, sillä hintalapussa oli liian korkea hinta, vaikka alennushinta olikin. Lopulta päädyin pukeutumaan mekkoon, vaikka vähän kaduttikin siinä vaiheessa, kun vesisade yllätti juhlapäivänä ja helmasta oli 20 senttiä läpimärkänä. Onneksi kangas oli sellaista, ettei se venynyt kosteana. Vähän liian alas tuo märkä ja painava helma mekkoa hilasi, mikä näkyy kuvissa ikävästi siten, että mekko on liian alhaalla sekä takaa että edestä. Löysää kainaloaluetta näkyy ihan liikaa.

P6241359

Juhlalaukkuni oli maailman pienin ja siksi sieltä löytyi juhlailtana vain puhelimeni, musta kajalkynä, huulipuna ja luottokorttini. Kameraa en ikävöinyt koko iltana, oli vapauttavaa lähteä ulos ilman sitä. Kännykkäänkin räpsäisin koko illan aikana vain muutaman hassun otoksen. Tuosta kampauksestani saa muuten paremmin selvää näistä kuvista. Kyllä se nuttura vaan on paras juhlakampaus tällaiselle ihmiselle, joka kammoaa pitää hiuksia auki. Jos hiukseni eivät ole kiinni, hipelöin, kohottelen, pörrötän ja asettelen niitä aivan koko ajan ja sellaista on ärsyttävä katsella. Samasta stressisyystä keskityn meikissäni lähes aina silmiin, sillä huulimeikkiä pitäisi korjailla ja tarkistella illan aikana moneen kertaan. Että tällainen stressivapaa juhlatyyli. Ei huono lopputulos 24 euron alennusmyyntimekon ympärille! :)

P6241348