OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yritän todella päästä leivästä eroon. Tällä kertaa korvasin välipalalla leivän some-hitillä eli paahdetulla bataatilla. Ideasta on kiittäminen Nooraa. Yllättävän hyvältä sain bataatin lopulta maistumaan, kuoresta tuli rapsakka, mutta sisus jäi sellaiseksi, että purutuntumaa oli hieman. “Leipäni” päälle muussasin avokadoa, viipaloin kurkkua ja tein vielä kylmäsavulohesta ruusukkeen. Vielä loraus sitruunamehua päälle ja lempimaustettani (wasabi & sesame). Löytyipä jääkaapista syötäviä kukkiakin.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä välipala oli helppo valmistaa heti, kun löysin leivänpaahtimestani oikeat asetukset. Nämä kuoritut bataattisiivut kypsyivät asteikolla 1-6 ensimmäisen kypsennyserän nelosella ja jälkimmäisen kolmosella. Kannattaa kokeilla mikä on paras yhdistelmä omalla paahtimella, palanut bataatti on nimittäin aika pahaa. Ja kyllä, tämä tuli kokemuksen syvällä rintaäänellä. Mutta nyt niitä juhlavaatteita sovittelemaan huomisia häitä varten. Yöksi levittelen vielä kevyttä itseruskettavaa vartalolle. Niin ja kynnet pitäisi lakata. Tässähän menee koko yö! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA