PFUUF! Aamu alkoi aurinkoisesti, mutta päivällä puhkesi myrsky. Kesälomaa on odotettu niin, että leukaperiä kiristää, mutta tuntuu, että aina jotakin uhkaa mennä pieleen. Tänään teki jo mieli huutaa, että olkoon koko loma, kun ei se kuitenkaan rentouta ketään, mutta pidin suuni kiinni. Tuntuu, että pahin stressipiikki saavutetaan juuri vähän ennen loman alkua. Kroppa tietää jo, ettei tarvitse sinnitellä kauaa, joten se alkaa takkuilla ja suusta karkaa mörköjä rakkaille ihmisille. Nyt tunnelma on jo hyvä, Fafa’silla lepyttely toimii joka kerta. Mutta on otsikolla toinenkin merkitys. Nimittäin Moomin by Ivana Helsinki -neuletakki.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löysin neuleen Zadaa-kirpputorisovelluksesta, josta kirjoitin alkukuusta pidemmän postauksen. Kun sovellukseen liittyy promokoodilla, saa 5 euroa käyttörahaa. Minulle rahaa oli kertynyt jo enemmän, joten maksoin takista lopulta enää niin vähän, etten kehtaa edes sanoa. Täyteen hintaan takki olisi maksanut suolaiset 539 euroa ja minä maksoin siitä suunnilleen kymmenesosan. Kyllä, luitte oikein. Aiempia Zadaa-kokemuksia ja shoppailurahakoodin löytää tästä postauksesta, jos on onnistunut välttymään tältä hehkutukselta. Minä jatkan ylistyslaulua, sillä jo kolme ystävääni on lupautunut ostamaan tämän takin minulta, jos en tahdokaan tätä pitää. Löytöjen löytö. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(taulut saatu Deseniolta, matto Vallilalta)