OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastahan siitä on kaksi viikkoa, kun otin ripsipidennykseni ja ne ovat pudonneet pois jo lähes kokonaan. Harmittaa, miten paljon kauneushoitoloiden taso vaihtelee, sillä näitä edeltäneet ripseni kestivät hyvinä neljä viikkoa ja viideskin oli vielä ihan okei. Nykyiset ripset näyttivät epätasaisilta jo viikon jälkeen, nyt niitä ei edes huomaa kunnolla. Ripsivärikerros pelastaa vähän, mutta muuten ripset ärsyttävät. Laskeskelin, että näillä olisi selvitty juhannushäihin asti, mutta eipä ole pelkoa. Ystäväni tekee minulle hääkampauksen, mutta meikin teen itse, joten tuuheista ripsistä olisi ollut apua. Millä ihmeellä meikin saa kestämään hellettä, tuulta ja parhaimmillaan vielä suolavesiroiskeitakin? Pulassa ollaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAruusutOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Katri Niskanen (saatu)

farkut – Noisy May ( saatu)

kengät – Ellos

Jos kuvat näyttävät jotenkin oudolta, niin nämä on otettu laajiksella. Se vääristää mittasuhteita, mutta en löytänyt muita linssejä. Mies on ilmeisesti vienyt ne töihin. Oli onni, että ehdin edes ottaa nämä kuvat, sillä jotenkin hukun taas tekemiseen, vaikka olen koko ajan liikkeellä. Kun ipana herää, syömme myöhäisen lounaan ja suntaamme postiin. Puin tänään ylleni ensimmäistä kertaa uusimmat kenkäni. Tilasin nuo jo viikkoja sitten, mutta jouduin vaihtamaan koon isompaan sillä kengät ovat pientä kokoa. Nuo kenkäkaappini uudet asukkaat eli nyöritettävät ballerinat* ovat tällä hetkellä hyvässä alennuksessa, joten jos joku ei halua käyttää satoja euroja nyöribaltsuihin, mutta himoitsee niitä silti, kannattaa iskeä heti kiinni! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(*kaupallinen linkki, kännykkäkuori saatu Tigerilta)