Viikon paras yllätys oli kesäkuun LivBox. En ole tilannut tätä, vaan LivBoxin tytöt lähettivät tämän lahjana minulle. Sisältö oli positiivinen yllätys kaikkien niiden hammastahnojen jälkeen. Noita Vaselinen suihkutettavia kosteusvoiteitahan käytän vartalollani nykyään säännöllisesti. Varsinkin ruskea (kookoksen tuoksu) ja valkoinen (tuoksuton) purkki ovat lemppareitani. Myös Doven hiustenhoitotuotteet tuntuvat hyviltä ja ACOn sävyttävä päivävoide sävyttävä päivävoide oli hyvä. Huteja oli vain yksi, mutta siitä kerron lisää kohta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ällistys oli superherkullisen Eat Natural Bar -patukan ravintosisältö. Haukkasin tästä ennen kuin aloin tutkia, mitä patukka sisältää. Aika tasan kaikkea, mitä en nimen perusteella olettanut. Miten voi olla, että tällaista saa markkinoida luonnollisena, kun samaan patukkaan on tungettu palmuöljyä, glukoosisiirappia ja muuta turhaa sontaa? Ällistyttävää! Ehkä tämä sitten on jollakin Jenkkien mittapuulla terveellistä. Kanssani asiaa ihmetteli mm. Daily Mail tässä artikkelissaan, tosin hieman yleisemmällä tasolla. Patukka tuli siis tuosta edellisessä kohdassa mainitusta LivBoxista ja oli ehdottomasti sen heikoin lenkki. Maku oli patukassa todellakin kohdillaan, mutta sisältö ei. Siihen ei kylläkään ole syyllinen LivBox, älkää käsittäkö tätä negatiivista arviota niin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras idea oli järjestää kerran kuussa treffit avomiehen kanssa. Perheenä menemme ja tulemme kyllä, mutta kaksin ei vaan tule vietettyä aikaa. Viimeksi istuskelimme muistaakseni leffassa pari tuntia, mutta se nyt oli ihan sama, olisiko siellä ollut yksin. Mietin jo, jaksaisinko kirjoittaa treffeistä samantyylistä juttusarjaa kuin Anna ja Sebastian, mutta en lupaa mitään. Kivoista kokemuksista tulen kyllä kertomaan blogissa, sen voin luvata, mutta en ehkä paljasta, jos huonepakopeli päätyy ilmiriitaan tai muuta dramaattista tapahtuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras sää on tietysti sadesää. On ihan käsittämättömän rentouttavaa kuunnella avoimesta ikkunasta, kun vesipisarat ropisevat kattoon ja vesi lorisee räystäskouruissa. Lisäksi sadesäällä on jotenkin erityisen kaunista. Värit ovat kauniit ja jopa tuoksut ovat kauniita. Tiedän, ettei se ole oikein mahdollista, mutta sadeilma jotenkin huumaa minut edelleen. Jotakin mystistä siinä on! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA