Mitä muuta otsikoksi voisi kirjoittaa, jos oli skeittaamassa? “Olin skeittaamassa.” No niinpä. Helsinki Surf Shop järjesti muutamalle bloggaajalle Lauttasaaressa skeittausopetusta ja minä hullu ilmoittauduin mukaan, koska kriiseilin juuri siitä, että olen mammautunut. Tiedättehän, hukannut itseni kaiken tissittelyn ja taaperoarjen keskellä. Saavuin paikalle hieman myöhässä ja valitsin terassilta itselleni harjoittelulaudan. Elsa oli iskenyt silmänsä Globen sienikuvioiseen lautaan, jota suositteli minulle ja siihen minäkin tykästyin. Vielä Nutcasen lainakypärä päähän ja pienessä ryhmässä treenaamaan. Meitä oli kolme tyttöä samaan aikaan huitomassa ilmaa ja kiljahtelemassa, mutta minä taisin olla ainoa, joka todella lensi laudasta asfalttiin. Viidesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou globe skateboardOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppitunnista kuvattiin todistemateriaalia, mutta en ole saanut sitä vielä itselleni, joten saatte nyt vain kuvitella minut lentämässä nassu edellä maahan. Ihana näky, eikö olekin? Vähän tuntui ranteissa, mutta yllättävää kyllä ihoni ei mennyt rikki. Olin etukäteen miettinyt, että lumilautailutaustastani voisi olla apua tässä kokeilussa, mutta eipä siitä juuri ollut. Tuntui, etten löytänyt joustavalla ja keinuvalla laudalla lainkaan tasapainoa tai saanut sitä hallintaani. Sekös sapetti ja koko sen ajan, kun tutustuin Helsinki Surf Shop -liikkeen tuotevalikoimaan, kirosin mielessäni, miten aion kesyttää tuon laudan vielä. Sen kun sai ottaa kotiin mukaan kiitokseksi siitä, että tutustuimme paikkaan.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou helsinki surf shopOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutamat mekot ja shortsihaalarit jäivät kaupan valikoimista kaivelemaan, mutta eniten kaivelee tämä osaamattomuuteni. Jos se ei vielä tekstistä katkerasti välity. Olen yleensä porukasta se, joka oppii aika nopeasti, mutta nyt ei sujunut yhtään. En suostu hyväksymään tällaista alkuunkaan, joten pakkasin laudan mukaan maalle, jonne ajelemme tänä iltana jälleen muutamaksi päiväksi. Siellä saan pyllähdellä katseilta suojassa ja kiroilla niin paljon kuin sielu sietää. Aion oppia tämän lajin ja saatanpa kuvata opettelustani videomateriaaliakin naurettavaksenne. ETTÄ TREENIT JATKUU, PRKL! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA