OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • muotoileva uimapuku sopii kyllä uintireissuille ja julkisille paikoille, mutta auringonottoon terassilla vaihdan kimaltavat bikinit. Harmi, kun näitä ei pysty nykyään pitämään ilman olkaimia, sillä en vieläkään voi sietää olkainrajoja. Ne ovat mielestäni rusketusrajoista rumimmat, jos t-paitarajoja ei lasketa.
  • aurinkovoiteistani on valitettavasti vain after sun  luonnonkosmetiikkaa. Se on pakollinen levittää rauhoittamaan ihoa iltasuihkun jälkeen. Oma suosikkini on merkiltään Biosolis. Saman sarjan aurinkovoiteetkin ovat ihan okei, mutta etsin vielä omaa suosikkiani muilta merkeiltä, sillä ihan täydelliseen voiteeseen en vielä ole törmännyt. Öljy oli paras, mutta suojakerroin olisi voinut olla siinä korkeampi.
  • vesipullo kulkee mukanani koko ajan ja erityisesti kuumalla ilmalla, kun on aina jano. Kuvan pullo on saatu Lifefactorylta ja edustaa uusinta ihastustani, eli lasisia tuotteita. Muovipulloista tahtoisin opetella kokonaan eroon.
  • ripsipidennykset. Ihan paras keksintö! Aamuisin ei tarvitse uhrata minuuttiakaan aikaa ripsarille eikä pohdinnalle siitä, riittääkö vesiliukoinen ripsiväri vai tarvitaanko vedenkestävää, jos edessä on uimareissu. Ilman silmämeikkiä taas en tahdo olla, sillä kukapa tahtoisi näyttää koko ajan väsyneeltä. Mustat yläripset häivyttävät kivasti silmäpusseja ja saavat kantajansa näyttämään virkeämmältä.
  • kahvi. Tiesittekö, että kuumalla ilmalla kannattaisi juoda nimenomaan kuumia juomia, jotta keho alkaisi viilentää itseään? Samoin kylmät suihkut kannattaa hellepäivinä vaihtaa lämpimiin vastaaviin. Siksi juon kahvia helteellä aivan yhtä paljon kuin muinakin päivinä. Ehkä jopa enemmän. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA