Iltaa! Heräsin tänään jo kuuden jälkeen tapaamaan ensimmäistä kertaa Personal Trainerini. Mietin koko viikonlopun, mitä tavoitteita asetan yhteistyöjaksollemme ja lopulta löysin oikeat sanat. Yhteistyöjaksolla tarkoitan muuten ihan tätä asiakassuhdetta, mistään blogimainonnasta ei ole kysymys. Kerroin, että tahtoisin treenata kerran viikossa ja kymmenen treenikerran jälkeen toivoisin, että:

  • reisieni ja lantioni ympärysmitat olisivat pienemmät. Rasvaa kertyy eniten alakroppaani, joten sieltä haluaisin sitä myös paljon pois.
  • rasvaprosenttini olisi pienentynyt. Koska en tule koskaan enää olemaan 20-vuotias, en aio tavoitella mitään tiettyä painoa, mutta tahdon ihan tosissani eroon ylimääräisestä rasvasta.
  • keskivartaloni oli paremmassa kunnossa eli sen lisäksi, että muutokseni tulevat olemaan ulkopuolisten huomattavissa, tahdon päästä selkäkivuista ja taaperon kantamisen aiheuttamista jumituksista. Tahdon olla vahvempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jee, uudet Shock Absorber -urheiluliivini ovat täällä! Tai ovat olleet jo vähän aikaa, mutta muistin vasta nyt kuvata nämä. Campadrelta* tilaamani liivit maksavat normaalisti mannaa, mutta sivuston antamien huomattavien alennusten jälkeen sain nämä ihan muutamalla kympillä. Koeajoin liivit (kirjaimellisesti) spinning-tunnilla ja ne antoivat hyvin tukea, myös kevyt lenkkeily tuntui hyvältä. Jos tekin rakastatte spinning-tunteja, tykkäätte pyöräillä paljon tai vaikka vasta harkitsette pyöräilyharrastuksen aloittamista, minulla on teille kaksi sanaa. Pehmustetut pyöräilyhousut. Heitin vihdoinkin vanhat housuni pois ja tilasin tilalle Craftin pehmustetut pyöräilyhousut*, jotka ovat melkein identtiset vanhojen housujeni kanssa, mutta vyötärö on korkeampi. Pakollisina yksityiskohtina olivat pehmusteet, tarpeeksi napakka sekä korkea vyötärö ja lahkeiden silikoninauhat. Josko näillä pärjäisi sitten seuraavat kymmenen vuotta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi huonokin puoli näissä hehkuttamissani housuissa kuitenkin on. Ne joutuvat odottamaan muiden treenivaatteiden joukossa tuntemattoman ajan, sillä PT oli sitä mieltä, että näillä niska- ja hartiaseudun jumituksilla ei vähään aikaan minnekään spinning-tunneille mennä. Harmittaa vähän, kun löysin juuri kivan pyöräilykaverinkin blogin kautta, mutta ei voi mitään. Housut paljastavat tällä hetkellä armottoman totuuden siitä, että niiden käyttäjän reisissä on paljon rasvaa, joka pitäisi kyykätä pois. Ja juosta. Ja tietysti pyöräillä sitten aikanaan. Pyöräilijän pylly, joudut odottamaan vielä hetken! ;)

      OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(*kaupallinen linkki)