P4240647

Tervetuloa uudistuneeseen MouMou-blogiin ja samalla myös vasta-auenneelle Idealista-sivustollemme! Oliviaa, jonka alle muutin tammikuussa bloggaamaan, ei ole enää, vaan Allerin lifestyle-brändit yhdistettiin tv-toimituksen kanssa uudenlaiseksi elämysmediaksi. Sivustolla käytetään aivan uutta tekniikkaa, johon kannattaa tutustua. Personoitu suosittelu pyrkii tarjoamaan juuri SINUA kiinnostavaa sisältöä luettavaksesi. Joku sanoi hyvin, että sivusto vinkkaa oikean sisällön juuri oikeaan tunnetilaan, joten selailkaa vaan rohkeasti. Minun blogini kohdalla vanhasta osoitteestani ohjataan tänne uuteen, mutta myös tuttu moumou.fi tuo teidät perille. Virheistä, mokista ja parannusehdotuksista on suotavaa vinkata vaikka kommenttiboksiin, jotta ne saadaan korjattua mahdollisimman pian. Muuttohässäkässä kun on aina tapana hukkua jotakin ja jotakin menee aivan varmasti myös rikki.

P4240662

Tuntuu hyvältä, että tämä blogiuudistus tapahtui juuri nyt, kun saavutin henkilökohtaisessa elämässänikin jonkinlaisen aallonpohjan. Tuli niin sanotusti mitta täyteen. Olen tehnyt viime aikoina omassa mittakaavassani suuria päätöksiä, joten on kiva, että kaikki tapahtuu vähän samaan aikaan, sillä muutokset tukevat toisiaan. Päätin jäädä kotiin jatkamaan vielä hoitovapaata, vaikka minua tultiin niin sanotusti hakemaan kotiovelta töihin. Kyllästyin väsymykseen ja jumiutuneisiin raskauskiloihin, joista lupasin itselleni hankkiutua eroon. Siispä palkkasin tänään Personal Trainerin avukseni sulattamaan rasvaa ja kaivelemaan sisältäni sitä tyyppiä, joka mahtuu vaatekaappini vaatteisiin. Tavallaan tätä blogia kirjoittaa uusi minä. Päättäväinen, motivoitunut ja tyytyväinen. Tyytyväinen siihen, että ensimmäinen askel kohti uutta tulevaisuutta on nyt otettu.

P4240677P4240673

TERVETULOA MUKAAN!