Talvipäivät saattavat olla joskus tylsiä ja niinpä mukava keskustelu avomiehen kanssa kotisohvalla voi päätyä kinaan siitä, millaisissa vaatteissa tänä talvena vietän aikaani ja millaisissa minun pitäisi viettää aikaani. Minusta koko keskustelu oli hieman absurdi, sillä itsehän minä itseni puen nyt ja jatkossakin. Lopulta kuitenkin pakkasimme muutaman kangaskassin täyteen minun vaatteitani ja suuntasimme tyhjälle studiolle räpsimään kuvia ideoistamme, jotta te saisitte kertoa, kumman visio on parempi. Yritän esitellä ideamme mahdollisimman puolueettomasti. Vähän nurisen kuitenkin, miten herran kuvia hinkattiin koneella kauemmin, koska itsehän en osaa kuin rajata kuvia ja säätää niiden kirkkautta ja kontrastia.

Oma talvityylini tai ajatukseni talvityylistä on ennen kaikkea rento ja pehmeä. Joustavat farkut ovat jalassani lähes joka päivä ja neuleisiin olen jotenkin kasvanut kiinni. Vaikka ulkona ei olekaan pakkasta, collegepaidat ja neuleet ovat välttämättömiä tähän aikaan vuodesta. Lämpimin osa talviasuani löytyy kuitenkin ihan alhaalta, sillä jalassani on aina pari joko huopikkaita tai ylipolvensaappaita tai sitten turkisvuorilliset kengät kuten nyt. Villasukkia en oikein kengissä osaa käyttää, joten kenkien on oltava jo itsessään lämpimät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neulemekko MERREL (saatu) farkut H&M kengät CROCS (saatu)

Omien kuvieni jälkeen mieheni sai pukea minut oman visionsa mukaan, joka oli selkeästi kovempi. Kyllä minussa tämäkin puoli on, mutta se on tuota pehmempää puolta harvemmin esillä. Jos käytän nahkatakkia, puen yleensä sen kanssa jotakin rentoa ja pehmeää. Yritin perustella myös huppuviritelmän hölmöyttä ja todistaa, että huppua käytetään katukuvan sijaan vain kuvissa, mutta väite kosahti, kun muistin, että juurihan minä käytin huppua vähän aikaa sitten. Okei, myönnän! Oli tämä vähän kovempikin tyyli kiva eikä yhtään epämiellyttävä, mutta kallistun silti omaani enemmän. Varsinkin, kun minun asussani on kengätkin. Mies kun unohti napata minulle kotoa tyyliinsä sopivat kengät, haha! Housut hän sentään vain unohti kuvata, mutta ne olivat nuo samat farkut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi MERT OTSAMO takki CUBUS (saatu)

Asujahan yhdistävät mallin eli minun lisäkseni nuo Timberlandin rannekellot, jotka saimme aiemmin tänä vuonna blogini kautta. Jälleenmyyjiä kelloille voi kurkkia tuolta nettisivuilta, jos pukinkontissa on vielä tilaa. En tiedä, ovatko nämä naisten tai miesten kelloja, sillä käytämme näitä ristiin miehen kanssa. Meidän perheessämme on itse asiassa kolmaskin Timberland-kello, sillä ostin miehelle isänpäivälahjaksi sellaisen vain viikkoa ennen kuin Timberland kysyi, olisinko kiinnostunut vastaanottamaan meille kellot. Omituinen sattuma! Mutta nyt siihen tärkeään kysymykseen…

Kumman stailaus on kivempi? Antaisitteko te kumppaninne stailata itsenne? :D