OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkkuja Herttoniemestä! Tämä päivä pyhitettiin autoille ja koska täällä keskustassa ei autoliikkeitä ole, matkustimme metrolla Herttoniemeen niitä autoja ihailemaan. Nappasin Mäkkäristä piparkakkulatten mukaan ihan vaan, koska joulukampanjassa on niin söpöjä mukeja. Vähän olisin toivonut sitä punaista, mutta vihreäkin oli kiva. Matkalla metroasemalta Laakkoselle törmäsin hyvään asukuvapaikkaan ja pidimme kuvaustauon tihkusateessa. Päivän asuni oli aika tumma, mutta se sopi päivän tunnelmaa. Jotenkin kamala, miten synkkää ja tummaa joulukuussa on, kun pitäisi olla lunta, valoa ja kaikkea ihanaa. Minun päivän värini olivat musta, tummanharmaa ja viininpunainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Nanso (saatu, sama violettina täällä)

takki – Katri/n

saappaat – 2nd hand

Ylipolvensaappaat ovat jälleen pinnalla, mutta minä en niin syty korollisille versioille, vaikka tällaisena lyhyenä tapauksena varmaan kannattaisi. Korkeakorkoisten ylipolvensaappaiden kanssa tulee helposti halpa fiilis ja muun asun täytyy olla todella tarkkaan mietitty, ettei kokonaisuudesta tule liian Pretty Woman. Jos tiedätte, mitä tarkoitan. Nämä omat saappaani ovat mokkanahkaa ja ostettu käytettyinä Kaivarin Kanuunasta. Löysin sieltä myös mustat melkein samanlaiset saappaat ja vielä lähes samoihin aikoihin kuin nämä. Mustia mokkanahkaisiani olen käyttänyt vielä näitäkin enemmän. Varsinkin talvella on kiva, kun voi farkkujen päälle kiskoa saappaat ja pitkän takin eikä tarvitse topata itseään untuvalla päästä varpaisiin, mutta pysyy silti lämpimänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos joku kysyisi, tuleeko meille auto, vastaisin kuin apteekin hyllyltä, että ei todellakaan. Miksikö sitten vietin lauantaita Laakkosella MINI-liikkeessä perheeni kanssa? Koska elämä on kompromisseja. Koska mies pysähtyy kesken matkan ottamaan minusta kuvia, vaikka ei yhtään huvittaisi ja sormet jäätyvät. Joskus pitää vaan tehdä jotakin toisen mieliksi. Mutta kieltämättä Countryman-mallissa istuskelu oli kivaa, sillä auton ratti tuntui hyvältä käsissä, penkki hyväili takamustani ja olo oli kuin autonomistajalla. Saimme mukaa MINI-mukit ja miniatyyriauton. Lastenrattaatkin sopivat takaronttiin kivasti. Kyllä, siinä lukee “rontti”, koska murre/Kylmäkoski/outo sukuni. Mene nyt pois, autokuume! Minuun et tämän enempää tartu. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA