Toinen satsi vinkkejä tämän viikonlopun I love me -messuille olisi valmiina ladattavaksi verkkokalvoillenne. Huomenna on viimeinen messupäivä, mutta koko Messukeskuksen ehtii kyllä kiertää yhden päivän aikana eli vaikka päättäisitte tällä sekunnilla, että messuilette huomenna, ei ole liian myöhäistä. Ensimmäisen osan messuvinkeistäni voit lukea tästä postauksesta. Huomisen ohjelman taas voi luntata täältä. Allekirjoittanut stailaa huomenna kello 14:00 muotipuolella Fashion Loungen lavalla kaksi nuorta naista paremmiksi versioiksi itsestään. Ja tätä en siis totea mitenkään ylimielisesti, vaan se on stailausleikkimme teema. Ihana parempi minä!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Table-ravintola on messukeskuksen oma, mutta siitä on pakko vinkata, sillä ostamamme uuniperunat olivat täy-del-li-set! Otin messuseuraksi pikkusiskoni ja kiersimme aivan joka paikan. Siksi puolivälissä päivää oli pakko pitää ruokatauko. Jonoa oli, mutta se meni noin viidessä minuutissa, vaikka oli lounasaika ja kaikilla nälkä samaan aikaan. Onneksi ravintoloita oli sen verran useita, että toisissa oli aina lyhyempi jono ja erilaisia ruokiakin löytyi moneen makuun. Voisin kirjoittaa noille katkaravuille rakkauslaulun, käykää maistamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jamela myy laatukosmetiikkaa kuluttajaystävälliseen hintaan. Tarjolla on hinta-laatusuhteeltaan hyviä tuotteita ja vähän erilaisia kuin muilla merkeillä. Saatatte esimerkiksi muistaa kultakollageeninaamioni? Tykästyin todella ideaan, että naamion vaikutusajan jälkeen kasvonaamion loput voi liuottaa veteen ja tuota vettä voi sitten käyttää vaikkapa kasvosuihkeena tai kylvyn seassa. Myös yögeelinaamiot saavat tältä suunnalta kehuja. Jamelan osastonumero on 7g59.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jungle Juice Bar tuntuu olevan bloggaajien suosiossa, mutta olin tutustunut smoothie- ja mehuvalikoimiin vain ohimennen maistiaisten muodossa. Nyt ostimme siskoni kanssa omat smoothiet välipalaksi ja maistoimme tietysti toistemme valintoja. Superterveelliset smoothiet lupaavat lähes täyttää päivittäisen suositusmäärän hedelmiä, marjoja ja kasviksia. Oma mielipiteeni on, että nämä smoothiet ovat paljon voimakkaampia maultaan kuin muut maistamani, mikä on todella hyvä asia.  Tuoreita hedelmiä tulviva osasto 6g99 toimii hyvänä tukikohtana, kun tulee aika välipalasmoothielle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Weecos kokoaa yhteen naisten ja lasten vaatteita, koruja, laukkuja ja sisustustuotteita. Yli 20 eri merkin tuotteita myyvällä osastolla kävi koko ajan kuhina eikä vähiten rusettipipotarjouksen vuoksi. Jos etsinnässä on uusia asusteita pieniltä suomalaisilta merkeiltä, suuntaapa tänne. Voin suositella ainakin noita pisarakorvakoruja, mutta saattaa olla, että käyn sovittamassa rusettipipoa huomenna. Vaatevalikoimakin näytti ihanalta paikan päällä! Weecos on messuosastolla 7n41.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

titiMadam edustaa leikkisiä ja hauskoja koruja, joita vastaantulijat eivät voi olla huomaamatta. Muoviset, metalliset, puiset tai vaikkapa peilipintaiset korut ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Merkki on tehnyt yhteistyötä mm. WWF:n ja Amnestyn kanssa eli hyvällä asialla ollaan. Koruissa on huumoria, ja eläinrakkaat pitävät yleensä merkin tuotteista. Värikkäitä koruja pääsee ihailemaan osastolla 1d27. :)