Kenelle h*lvetille tulisi edes mieleen polttaa tupakkaa lentokoneessa? Miksi se pitää sanoa erikseen kuulutuksessa?

Kyllä, varasin edellisiltana netistä sen ikkunapaikan itselleni juuri siksi, että sinä voisit istua siinä ja minä sinun paikallasi, koska on aivan sama, missä istuu. Kun ei ole.

Tietysti otan kahvin. Kuka nyt ilmaisesta juomasta kieltäytyisi! Ei siitä varmaan pissahätä tule, kun on tällainen lyhyt lentokin…

APUA! Vierustoveri nukkuu enkä tasan kehtaa herättää tyyppiä, mutta alkaa olla kupla otsassa. Ja nyt syttyi turvavyövalo, en pääse vessaan! Pitikin juoda se kahvi!

IMG_20151011_115553

Tämän minipostauksen yritin julkaista teille lentokoneesta maanantaina ja mielestäni tämän silloin postasinkin, mutta kappas – siellä se möllötti luonnoksissa edelleen. Jotenkin nyt on viikon verran ollut sellainen olo, että blogihommat ovat ihan solmussa. En ehdi lukea kaikkia sähköposteja, asioita pitäisi tehdä aivan naurettavilla aikatauluilla ja unohdan puolet asioista, joita olen luvannut tehdä. Siksi tuo kahden päivän pyrähdys Tanskaan tulikin hyvään saumaan. Nautin todella siitä, että sähköpostit eivät kilahdelleet puhelimeen ja ettei ollut velvollinen vastaamaan puhelimeen yhtään kellekään. Seuraavan kerran taidan lähteä lomalle perheeni kanssa. Olisi kiva käydä miehen ja pojan kanssa vaikkapa laivalla. Haaveilen vähän joulutoreista, sillä eilinen IKEA-reissu synnytti minussa kamalan joulukuumeen. Värväsin jo naapuritontin Jonnan seurakseni joulukoristeostoksille. En taida olla edes ensimmäinen, joka jo fiilistelee joulua. ;)