I love me -messut ovat taas täällä! Messuilua olisi luvassa jo tänä viikonloppuna, joten jos paikalle aikoo ilmaantua, nyt kannattaa alkaa vokotella ystäviä messuseuraksi. Minä ja PlusMimmi edustamme Bella-blogeja haastetehtävässä, jossa kehittelemme kumpainenkin kahdelle mallille uudet, omasta tyylistään parannellut tyylit. Stailauksemme tapahtuu sunnuntaina (kurkista ajankohta ja messujen tarkka ohjelma täältä), mutta muinakin päivinä kannattaa ehdottomasti vierailla messuilla. Messut ovat avoinna perjantaina 16.10.2015 kello 10-19, lauantaina 17.10.2015 kello 10-18 ja sunnuntaina 18.10.2015 kello 10-18. Jos et ole vielä hankkinut lippuja niitä saa klikkailtua itselleen täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Listasin teille kymmenen osastoa, jotka kannattaa ainakin tsekata messuilla. Tästä postauksesta löytyy viisi ensimmäistä ja loput postailen myöhemmin. Joukossa on vanhoja tuttujani, mutta myös uusia merkkejä, joiden tuotteet yllättivät minut iloisesti. Tuotteet on saatu näytteilleasettajilta bloggaajien messukassista. Tiesittehän, että messuja kierrellessä eri pisteiltä saa paljon ilmaisia näytteitä ja tuotemaistiaisia? Pikameikkejä ja muutakin kauneudenhoitoa on tarjolla! Meille bloggaajille on samalla tavalla kerätty näytteitä ennen messuja, mutta kannattaa ehdottomasti kierrellä messuilla keräämässä oma kassi täyteen. Messuilla on myös hyviä tarjouksia myynnissä olevista tuotteista, ne voi luntata täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kalahari™ ancient deserts secrets on kosmetiikkasarja, johon tutustuin vasta vähän aikaa sitten, mutta jota olen jo ehtinyt suositella vaikka kuinka monelle tuttavalleni. Ylellinen sarja sekä näyttää hyvältä että on laadukasta sisällöltään. Testasimme juuri saunareissulla mm. jojobansiemenöljyä sisältävää puhdistusmaitoa ja suihkupullossa myytävää kasvovettä. Äitini yllättyi tuoteiden miedosta tuoksusta ja minä taas siitä, miten mukavalta puhdistusmaito tuntuu iholla pitkän puhdistusvaahtokauden jälkeen. Tätä Etelä-Afrikasta tulevaa luonnonkosmetiikkasarjaa pitäisi saada tunnetummaksi Suomessa, joten Kalaharin messupisteellä on suositeltava poiketa. Siellä keskitytäään esittelemään sarjan kasvoseerumeita, jotka ovatkin tarpeen Suomen julman talven keskellä, kun iho on kovien, alati muuttuvien säätilojen armoilla. Pisteellä tehdään myös ilmaisia(!) pikakäsihoitoja, ja paikalla on lisäksi photobooth. Kalaharin löytää osastolta 7d50.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aroma Sense -suihkupää on messujen villi kortti. Meillä on tämä edullisempi AS-9000 -malli, mutta luksusta rakastaville ihmisille vinkkaan myös kuparinvärillä koristellusta AS-Prestige -mallista. Meidän suihkupäämme on TM rakennusmaailman 09/2014 testivoittaja, ja suihkupää säästää sekä vettä että energiaa. Minä, joka yleensä pidän suihkun täysillä, en pidä sitä enää edes puolella teholla, koska suihku on niin tehokas ja suihkupää kasvattaa vedenpainetta. Puhumattakaan siitä, mitä suihkupäähän asennettu mangontuoksuinen C-vitamiinipartuuna tekee iholle ja mielelle. Tarjollani on seitsemän muutakin tuoksua. Ah, miten rentouttavaa! Jos kotikylpylän väsääminen pikkurahalla innostaa, poikkea osastolla 6m138.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaksamisleipä on suolaista keksiä muistuttavaa leipää, jossa on enemmän proteiinia kuin lihassa. Jaksamisleipää on tarjolla viittä eri makua.  Jokainen maku eli leivän “perustaikina” sisältää idätettyä, geenimanipuloimatonta täyssoijaa, spelttiviljaa sekä kristallisuolaa. Idätetty soija saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta kannattaa maistaa, sillä idätyksen aikana entsyymivarastot aktivoituvat, mikä taas lisää pavun antioksidantteja, beetakaroteenia, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja ravintokuitua. Lunttasin tämän infokirjeestä, myönnän! Kuidun lisäksi leivässä on kaliumia, rautaa ja sinkkiä. Jaksamisleipään voit tutustua Masajo Oy:n messupisteellä 6m68.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Familon lähetti minulle tyynyn ja ai että, millainen tyyny se onkaan. Familon lanseeraa perjantaina messuilla ergonomisen Familon Ergo –tuotesarjan. Tuotteiden tarkoituksena on tukea kehon luonnollista nukkumisasentoa ja tukeva tuo tyyny todellakin on. Jos sitä pitäisi kuvailla, kuvailisin sitä muovailuvahamaiseksi, mutta sillä erolla, että tyyny palautuu malliinsa. Jos messuhulina alkaa jossakin vaiheessa väsyttää, Familonin messualueella voi ottaa nokkaunet osastolle rakennetun Iglun tyynymeressä. Familon on osastolla 6g111.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hipanema on vanha tuttuni ja edelleen rakastan näitä surffityylisiä rannekoruröykkiöitä. Värejä on tarjolla pastellisävyistä ja hillityistä väreistä räiskyviin neonväreihin, jotka ovat parhaimmillaan kesällä rusketuksen kanssa. Magneettilukolla suljettavista hippikoruistani vanhempi sopii mielestäni kivasti syksyyn, kun taas tämä uusi tulokas pääsee käyttöön ensi kesänä. Hipanemarakkautta voi kokea sen maahantuojan JHN Nordic Oy:n osastolla 3b2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki messuilla mukana olevat näytteilleasettajat löytää tältä sivulta. Oletko tulossa messuilemaan? Minä päivänä tai päivinä? :)