Se on taas maanantai eli aika postailla vähän sisustusjuttuja ja kotikuvia. Hobby Hallin ja Bella-blogien yhteistyökampanja on melkein loppusuoralla, mutta vielä on paljasteltavaa jäljellä. Tämän jälkeen on tosin enää yksi stailauskohde esittelemättä, mutta eipä nyt mennä asioiden edelle. Tällä kertaa keskityin tuunaamaan mustasta nahkasohvastamme kiinnostavamman nopealla ja yksinkertaisella tavalla. Sisustustyynyt eivät ole vahvinta aluettani, joten oli pienoinen haaste kerätä yhteen tyynyjä, jotka sopivat yhteen, mutta eivät ole liian samanlaisia keskenään. Onneksi löysin tyynyn, jossa on kaksi erilaista puolta. Niin, ja sitten sen ihanan tyynyn, jossa on koristeena jättineulosta. Se on ihana, kurkistakaa vaikka noista stailauskuvista, jotka löydätte klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Kurkista viides stailaus, lähde mukaan sisustustyynysotaan, ja inspiroidu TÄÄLLÄ! :)

_sisustustyynysota