Itäkeskus uimahalli

Tänään järjestettiin Itäkeskuksen uimahallissa kauan odotettu uimakoulu. Sen veti meille Hanna-Maria Seppälä. Kirjoittelen lisää tuosta tapahtumasta vielä myöhemmin, piti nyt vaan tulla nopeasti kertomaan, kuinka kivaa meillä oli. Aikuiset naiset kikattivat, vetivät vettä nenään, kiljuivat liukumäessä (jotkut ehkä jopa uikkarit peppuvaossa, krhm) ja opettelivat, opettelivat ja opettelivat. Mikään taitaja en ole vedessä vieläkään, mutta osaan nyt paremmin. Selkäni ja ihan koko olemukseni tuntuu jotenkin vetreämmältä ja olo rentoutuneelta. Mietimme, pitäisikö ottaa tavaksi vaikka kerran kuussa mennä yhdessä uimaan ja saunomaan. Viikottaisesta rutiinista joutuisi heti lipsumaan, joten kuukausittainen voisi olla parempi tavoite.

Tuntuu jotenkin syntiseltä sekoitella tässä kolme litran suklaataikinaa, kun aamulla on ollut niin aktiivinen ja liikkuvainen. Huomenna meillä on pojan synttärikahvit vain kaksi kuukautta myöhässä, joten blogin puolella saattaa olla hiljaista. Ellen sitten mokaile noiden tarjoilujeni kanssa ihan kunnolla ja lukittaudu mököttämään kylpyhuoneeseen. Onneksi Noora on tulossa avuksi! :D