OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko, kun jossakin vaiheessa himoitsin kaikenlaista sinistä? Muistatteko, kun himotukseni huipennukseksi päädyin tilaamaan itselleni arkilaukun? Muistatteko, kun jätin kertomatta, että tilasin myös toisen laukun? Niin ajattelinkin. Hapsureunainen laukku ei jättänyt minua rauhaan, vaan pomppi silmilleni Instagramin kuvavirrassa, ahdisteli minua Facebookin kohdennetuissa mainoksissa ja tuijotti minua painostavasti tietokoneeni työpöydälle tallennetusta tuotekuvasta. Tai no, jätetään selitykset sikseen. Kai sitä tyttö saa välillä hemmotella itseään vähän? Olin menossa tässä vähän aikaa sitten selailemaan syksyn laukkuvalikoimaa, mutta nettikauppa, josta tuon Liu Jo -kirjekuorilaukun tilasin, olikin laittanut lapun luukulle. Harmi juttu!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

liivi – Wolford (saatu)

laukku – Liu Jo Jeans

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – MMM for H&M

Elelen tällä hetkellä lapsellista “minä itse” -vaihetta, sillä kyllästyin kitisemään asukuvattomuutta ja opettelin tosiaan käyttämään puhelintani apuna kuvaushommissa. Tykästyin tänään päivän asuuni, kun sain väänneltyä monitoimihuivini pitkäksi liiviksi. Yleensä käytän sitä enemmänkin neuleena tai kaulahuivina, vaikka tuo huivi taipuu vaikka ja mihin jopa tällaisen tumpelon kourissa. Laadukkaat asusteet ovat lähellä sydäntäni, joten merinovillainen Wolfordin huivi on ollut viime viikkoina mukanani kaikkialla. Parhaat puolensa se esitteli ehdottomasti lentokoneessa, jossa vetää aina ärsyttävästi. Eipä vetänyt tämän huivin alla, sillä ohutkin huivi lämmitti ihanasti olkapäitä. Postailen myöhemmin muita huivityylejäni, tänään taltioitiin sama huivi myös olkapäät paljastavana yläosana.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuna olisi edessä uimakoulu, josta panikoin aivan järkyttävän paljon. Tiedän yhden tutun ihmisen, joka on tulossa tapahtumaan, mutta muuten siellä on outoa porukkaa. Tai ei toivottavasti outoa, vaan vain tuntematonta. Uiminen ei todellakaan ole leipälajini, ja toivoisinkin oppivani oikeasti jotakin uimakoulun aikana, joten toivottavasti en koko aikaa panikoi sitä, ettei kukaan vaan kuvaa minua uimapuvussa. En juurikaan jaksanut käyttää aikaa edustavan uimapuvun etsimiseen, joten ylläni tulee olemaan aikamoisen kulahtanut uikkari, jonka löysin vanhempieni luota. On se sentään Finnwearin, joten voi ehkä luottaa, ettei se hajoa atomeiksi ylläni. Näihin mielikuviin, näihin tunnelmiin. Kauniita unia! :)