OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Armeijanvihreä paitamekko jäi kaivelemaan ja pahasti. Yritin olla ryntäämättä ostoksille, joten etsin vaatehuoneestani jotakin samansävyistä ylleni. Tämä aikanaan Seppälästä ostettu takki on ollut jo pariinkin otteeseen kirpparikassissani, mutta kaivan sen aina pois. Jotenkin tämä on vaan niin kiva, vaikka ohutta takkia voikin käyttää vain parin viikon ajan keväällä tai syksyllä, kun ilma ei ole enää lämmintä, mutta ei vielä kylmääkään. Kesällä takin väri tuntuu liian synkältä, muutenhan se paksuutensa ansiosta sopisi kesäiltoihin hyvin. Voi tätä onnea, kun Marlies Dekkeriltä saadut liivit mahtuvat jälleen ylleni. Siinäpä nimittäin toinen syy näiden kuvien ottamiseen, nuo liivit kun ovat kivat mustat topin kanssa. Näyttää siltä kuin koristenarut kuuluisivat toppiin, mutta eivätpä kuulu. Tämä yhdistelmä on niitä harvoja, joissa liivien vilauttaminen on mielestäni ok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuu oudolta postata miehen koneelta, kun pikakomennot eivät toimi ja kaikki on jotenkin väärin. Tein klassiset ja unohdin tietokoneeni viikonloppuna vanhempieni luokse. Saan sen vasta ensi viikolla, joten siihen asti postailen miehen hätävarakoneelta. Muuten kiva, mutta kalenterini on omalla koneellani ja samoin muutamat kuvat, jotka olisin halunnut julkaista. Ei voi mitään, nyt vähän sovelletaan sitten. Ärsyttää vaan periaatteen tasolla, kun tarkistin vielä monta kertaa, että kaikki tavarat on mukana, mutta unohdin se melkeinpä tärkeimmän kuitenkin. Hyvä, kun en puhelintani jättänyt. Se olisi harmittanut vielä enemmän, vaikka tätä nimenomaista luuria inhoankin. En silti tule toimeen ilman sitä. :)