Ulkona on enimmillään 15 astetta lämmintä, osa lehdistä alkaa jo menettää vehreyttään. Oletteko jo vetäneet syvään henkeä ulkona? Eikö syysilma maistukin hyvältä? Palailin juuri Visavuoresta sunnuntaisamoilulta neulemekkoineni. Kitisin koko aamun, ettei vaatekaapista löydy yhtään neulemekkoa, mutta olihan siellä Miun-työajoiltani jäänyt keltainen Tuubi-mekko. Valitsin sen syysmallistosta työvaatteekseni, vaikka punnitsin ensin pitkään, olisiko violetti ollut enemmän “minua”. Ei olisi. Sorrun aina välillä ostamaan jotakin, mitä vaatekaapistani löytyisi jo, mutta tänään kävi onneksi niin, että tajusin heti, ettei minulta puutukaan mitään. Aamuisesta nettikauppasurffailuhetkestä jäi kaikesta huolimatta tämä Ivana Helsingin musta mekko alitajuntaani kaihertamaan. En kestä, miten kaunis se on. ♥

Psst! Piti kirjoittaa pidempikin postaus, mutta MUN VAUVA KÄVELEE!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Nokia Hai Low -kumpparit saatu)