Miten paikasta toiseen siirtyminen voikin olla niin ihanaa? Minun kohdallani syy siihen on se, ettei matkan aikana voi tehdä mitään muuta. Junassa ei voi siivota vaatekaappiaan eikä lentokoneessa järjestellä laskuja. Lentokoneessa voi ihailla maisemia, puhua vähän liian kovaan ääneen ja juoda laittoman aikaisin aamulla lasin samppanjaa. Tai siis niin me Elsan, Riikan ja Karoliinan kanssa teimme, vaikka Karkki istuikin 16 riviä meitä edempänä. Tanskan ja Ruotsin välillä sijaitseva Juutinrauman silta aiheutti Elsalla niin villin reaktion, että nyt, kun saimme mieheni kanssa katsottua Jälkiä jättämättä -sarjan kaikki neljä tuotantokautta, vaihdoimme eilen yhteiseksi Netflix-sarjaksi Sillan. Iltaisin on ihana hoitaa parisuhdetta peiton alla ja tuijottaa silmät suurina jännityssarjaa telkusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lentokentällä elimistö kaipasti energiaa ja suuntasimme Starbucksiin kahville. Ensimmäistä kertaa ikinä nimeni on lukenut oikein tuollaisessa mukissa. Kaikki ystäväni tietävät, että matkustus- ja Starbuck-tilanteissa olen aina Lina, Lima, Ilma tai jotakin vähän sinne päin. Useimmiten tilanne on se, että ihmiset eivät kirjoitetusta tekstistä ymmärrä, että Suomessa erisnimet kirjoitetaan aina isolla alkukirjaimella. Nämä kuullunymmärtämisvirheet ovatkin sitten minun oma vikana. Lina Mokkulaa odotettiin kerran oikein kyltin kanssa lentoasemalla, ystäväni ei taida koskaan unohtaa sitä matkakertaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän viikonloppulomamme ohjelma tulee selviämään teille perheblogini puolella muutaman viikon sisään. Seuraava tapahtuma, jota tällä hetkellä odotan, onkin vasta lokakuun alussa, kun palaamme tyttöjen kanssa mökille Forssaan. Luvassa olisi ainakin pyllisteltyä metsässä, minkä seurauksena syntyy sienirisottoa, kotoisasti mukista hörpittyä valkoviiniä ja ehkäpä jokin kauhuleffa tunnelmaa nostattamaan. Mikähän siinä on, että nuorempana ei pelännyt juuri mitään, mutta nykyään joku teinileffakin aiheuttaa viikoksi painajaisia? Paljastakaahan minulle lempikauhuleffanne, niin osaan miettiä meille katseltavaa. Plussaa mökkiteemasta! :D