OLYMPUS DIGITAL CAMERAvilliruokamenuOLYMPUS DIGITAL CAMERAvilliruokaa OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisi pitänyt arvata! Olisi pitänyt tietää, että jos luonnonkosmetiikkamerkki Mádaran ja Noora Shinglerin Pihlaja-tuotesarja on mieletön, ei sen jatko-osa voi olla huono. Teemakasvi vaihtui nokkoseksi, ja kaksi uutta tuotetta näki päivänvalon. Pihlajavoiteesta oltiin toivottu tuoksuttomampaa ja muutenkin herkälle iholle sopivampaa versiota ja tähän pyyntöön vastauksena kehitettiin nokkosvoide. Henkilökohtaisesti pidän pihlajavoiteesta enemmän, joten tuo toinen tuotelanseeraus osui enemmän tarpeisiini. Nokkossuihke sopii koko vartalolle ja ilokseni myös koko perheelle ihoa rauhoittamaan ja oloa virkistämään. Lennän muutaman viikon sisään Köpikseen ja ajattelin testata, josko tämä suihke toimisi kuivaa lentokoneilmaa vastaan.

Lanseeraustilaisuudessa oli tarjolla villiruokaa ja minä menin ihastumaan pahasti päivän teemakasviin eli tuohon nokkoseen, josta oli valmistettu tilaisuuteen kylmän keiton lisäksi ihanan suolaisia sipsejä! Sipsit loihti keittiömestari Sami Tallberg, jonka villiruokatietämys ja taito valmistaa herkkuja lähes raaka-aineesta kuin raaka-aineesta on aivan oma tasoaan. Löysin hortoilusivuilta jo yhden ohjeen, jolla voisin kokeilla sipsien valmistamista kotona. Sitä on nimittäin ihan pakko kokeilla! Tämä nokkonen meni meikäläisillä nyt jotenkin tunteisiin, mutta ehdottomasti hyvällä tavalla. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA