OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakko tunnustaa, että nyt on sen verran postausideoita vielä hyvinvointiviikolle varastossa, että laajennan tämän teemaviikon kestämään vielä ensi viikonkin ajan. Hyvinvointijutut saavat siis jatkoaikaa. Tähän väliin otetaan smoothiehaasteen aikana löytynyt uusi lempparismoothie, joka toimii myös jämäkämpänä vanukkaana. Hauskinta tässä on rakentaa smoothielle ns. pupunkorvat kahdesta banaaniviipaleesta, jotka tällätään tarjoilulasin seinämiin vierekkäin. Listasin juomasta tällä kertaa vain raaka-aineet, sillä valmistaminen menee aina saman kaavan mukaan. Aineet vaan sekoitetaan esimerkiksi sauvasekoittimella. Chia-siemenet toki liotetaan/turvotetaan ennen käyttöä, sekin on ehkä hyvä mainita erikseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“pupusmoothie”

tuoreet mansikat

kohmeinen banaani

chia-siemenet

vaniljajogurtti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA