Sain inspiraation teemaviikkoon, joka alkaa heti maanantaiaamuna. Olen oikeasti halunnut toteuttaa tämän jo monta kuukautta sitten, mutta nykyään melkein kaikki suunnitelmani kariutuvat tai niiden toteuttaminen siirtyy hyvin kauas tulevaisuuteen. Tai unohtuu lopulta kokonaan. Idea hyvinvointiviikosta syntyi miehen kesäloman aikana, kun olen saanut otettua aikaa itselleni enemmän kuin pitkään aikaan. Olen hurahtanut juomaan pitkästä aikaa smoothieita, lenkkeilemään pitkiä matkoja, juoksemaan lyhyempiä matkoja, uimaan iltaisin ja jopa joogaamaan uudelleen. Tämä positiivinen muutos tuntuu parannuksena vireystilassani, mutta se näkyy mukavasti myös ulkoisesti. Tylsä turvotus on poissa eikä olo ole enää oudon “tukkoinen”. Pienillä muutoksilla olen saanut isoja seurauksia, joten ajattelin kirjoitella yksitellen näistä muutoksista tänne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHYVÄ OLOOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka olen iloinen tästä positiivisesta vaiheesta elämässäni, samalla harmittaa, sillä tiedän, ettei tämä jatku, kun paluu arkeen tulee vastaan. Pääsen edelleen lenkille välillä, mutta en joka aamu siihen aikaan, kun itse haluan. Voin edelleen syödä terveellisesti, mutta en käytä päivittäin näin suurta aikaa terveellisen aterian valmistamiseen. Kun on vauvan kanssa kaksin kotona, jokainen minuutti on tärkeä, ja kun poika nukkuu, minäkin nukun enkä suinkaan pilko kirsikkatomaatteja salaattiin. Ehkä kuorin muovia valmissalaattirasian päältä. Haasteena onkin keksiä, kuinka säilyttää mahdollisimman suuri osa tästä hyvästä olosta. Mistä voisi luopua, että voisi saada arkeen lisää hyvää oloa. Näistä ajatuksista lisää ensi viikolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Hyvinvointiviikon aikana on sopivasti käynnissä tämä haaste. Lähde kanssani mukaan? :)