OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tunnen itseni niin siunatuksi, kun elämässäni on naisia, joita voi kutsua ystäviksi isolla y-kirjaimella. Jonna, jolle voi tekstata yläkerrasta KAHVIA ja jota voi pyytää letittämään hiukset, kun ei itse osaa. Salla, jonka mökkiä voi lainata ja joka jaksaa valaa uskoa siihen, että elämä kantaa ja kaikella on tarkoituksensa. Toissaviikonloppu kului mökkeillessä ja viime viikon pidin lomaa blogista ja vähän muistakin sosiaalisen median kanavista. Vaikka tälle viikolla on luvassa paljon tapahtumaa, oli viime viikko rentouttava. Nautiskelin auringosta oikein kunnolla ja vihdoinkin ihoni sävy alkaa olla tuttu. Postauksen kuvat otettiin mökkireissulla, mutta pian saatte tuorettakin kuvamateriaalia kesäisten päivieni varrelta.

Ai niin, nuo uudet, glitterkuorrutetut kesäkengät ovat ihan huiput! Onneksi kyselin mielipiteitänne ja pidin ne itselläni palauttamisen sijaan. :)