OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mietimme viikonlopun mökkireissulla jossakin vaiheessa, onko tämä OnePiece-buumi jo ihan menneen talven lumia. Kaikki eivät aikuisten potkupuvuille lämmenneet koskaan, mutta ne, jotka niiitä pitivät, eivät välttämättä enää ostele uusia värejä, hauskoja haalarimalleja tai edes pidä enää sitä haalaria, joka oli aikanaan ihan pakko saada. Omien, aikanaan hyvinkin tyylikkäiden korruptiohaalareidemme uumenissa, kun vesipisarat ropisivat mökin kattoon, totesimme lopulta yhteen ääneen, että onhan se haalaritrendi jo ajanut ohi, mutta että emme luovu kyllä omista haalareistamme. Kun saimme haalarit muutama vuosi sitten blogikampanjan kautta, ne olivat vähintäänkin siisteintä ikinä, mutta nykyään tätä käytännöllistä puolta arvostaa rutkasti ulkonäköä enemmän. Näitä tarvitaan kipeästi seuraavan kerran, kun suuntamme takaisin mökille ja se ei muuten tapahdu ensi kesänä, vaan tänä syksynä. Satakoon siis vaan vettä, meillä on haalaribileet silloinkin! :D