OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miehen ensimmäisen lomaviikon aion ajelehtia kuin voikukan höytyvä, jonka joku on puhaltanut ilmaan. Mies saa päättää, mitä tehdään ja minne mennään. Huomenna lähden heti aamusta mökille tyttöjen kanssa, mutta maanantaina alkaa lomaviikko, jolloin kuljen virran mukana. Löyhiä suunnitelmia on jo tehty, sillä mies halusi maalle hiekkalaatikkoa rakentamaan. Liekö sillä vaikutusta, että Akaaseen, missä tuo Kylmäkoski siis sijaitsee, on lupailtu ensi viikolle 26 lämpöastetta. Poikkeamme lomaviikolla myös Lahdessa miehen äidin luona, muuten suunnitelmat taitavat olla aika auki. Lomaviikon päättää hotelliyö kolmistaan, en malta odottaa aamiastarjoiluja itselleni aivan uudessa hotellissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleensä olen viimeisteltyjen suunnitelmien ja pitkien listojen nainen, mutta ajattelin, että voisin koettaa uudenlaista lähestymistapaa lomailuun. Lomani muuttuvat turhan helposti suorittamiseksi, joten toisen vietävänä olokin voisi olla rennompi. Kun ei suunnittele, ei voi pettyä. Ai, miten niin pessimistinen näkökulma? Väittäisin, että enemmänkin realistinen tässä elämäntilanteessa, kun yhdeksän kertaa kymmenestä on myöhässä ja sen yhden kerran aivan liian ajoissa. Sitä se teettää, kun mies määrää päivärytmin. Aivan sama, onko se mies 11 kuukautta vaiko lähempänä keski-ikää iältään. ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA